
×

-15%
sleva
sleva
Kniha:
Grilování
Autor:
Christoph Brand
Podtitul: voňavé maso, ryby, zelenina
Informace o typech grilů, potřebné vybavení. Metody grilování - přímé, nepřímé, barbecue, uzení, rožnění. Doporučené druhy masa, ryb a zeleniny. Rozmanité recepty a postupy přípravy. Recepty německého kuchaře na přípravu grilovaných pokrmů,
... (celý popis)
Titul doručujeme za 4 pracovní dny

Specifikace
Nakladatelství: | » Grada |
Médium / forma: | Tištěná kniha |
Rok vydání: | 2017 |
Počet stran: | 176 |
Rozměr: | 220×260 |
Úprava: | ilustrace (převážně barevné), portréty |
Vydání: | První vydání |
Spolupracovali: | přeložila Jitka Koubková |
Skupina třídění: | Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
Vazba: | šitá vazba |
Datum vydání: | 20.4.2017 |
ISBN: | 978-80-271-0517-5 |
EAN: | 9788027105175 |
Popis / resumé
Informace o typech grilů, potřebné vybavení. Metody grilování - přímé, nepřímé, barbecue, uzení, rožnění. Doporučené druhy masa, ryb a zeleniny. Rozmanité recepty a postupy přípravy. Recepty německého kuchaře na přípravu grilovaných pokrmů, masových, zeleninových i sladkostí.
Popis nakladatele
Grilování se stalo nedílnou součástí našeho volného času - doma, na chalupě, u babičky i na dovolené, s přáteli či rodinou - těšíme se na něj vždy. Vyzkoušejte recepty německého odborníka na grilování a gurmána Christopha Branda a jeho přátel na přípravu různých druhů masa, zeleniny a dokonce i sladkostí. (voňavé maso, ryby, zelenina)
Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích