

sleva
Kniha:
Green Kitchen At Home
Autor:
David Frenkiel; Luise Vindahl
Podtitul: Rychlé a zdravé recepty pro každý den

Nakladatelství: | » KITCHENETTE |
Médium / forma: | Tištěná kniha |
Rok vydání: | 2019 |
Počet stran: | 254 |
Rozměr: | 262 x 211 x 34 mm |
Úprava: | barevné ilustrace, portréty |
Vydání: | První české vydání |
Spolupracovali: | přeložila: Jitka Rákosníková |
Skupina třídění: | Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
Vazba: | Knihy - vázané |
Novinka týdne: | 2019-41 |
Datum vydání: | 7. 10. 2019 |
ISBN: | 978-80-905828-3-5 |
EAN: | 9788090582835 |
V kuchařce Green Kitchen at Home se s námi její autoři David Frenkiel a Luise Vindahl dělí o více než 100 vegetariánských receptů – svých rodinných favoritů, které jsou charakteristické pro jejich každodenní kuchyni. Jde o jídla, po nichž se budete cítit a vypadat skvěle, od rychlých a lahodných snídaní i večeří pro každý den až po propracovanější jídla na víkendové oslavy.
Recepty jsou chytře sestaveny tak, že podle nich uvaříte velmi snadno, uvedena je doba přípravy i spousta užitečných tipů, což vám usnadní práci. Začněte třeba se základními, jako je Pořádná dávka rajčatové omáčky, Rýžové palačinky nebo Líná čočka, a získáte stavební kameny pro celou řadu skvělých jídel na celý týden. Víkendové recepty zaberou o něco více času, ale i tak jsou báječně nekomplikované – od květákových „Fish and Chips“, což je veselá vegetariánská variace autorů na známé téma, přes vydatné Lasagne s citronovou ricottou pro velkou rodinu až po lehké, ovšem Božské pečené donuty, které rozhodně stojí za námahu.
Díky fantastickým fotografiím a food stylingu stejně jako milým osobním příběhům povyšuje Green Kitchen at Home moderní a inspirativní bezlepková vegetariánská jídla na novou úroveň. Tohle je kuchařka, k níž se budete stále a znovu vracet. (rychlá a zdravá vegetariánská jídla pro každý den)