načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: GDPR v personalistice – Jiří Žůrek

GDPR v personalistice
-7%
sleva

Kniha: GDPR v personalistice
Autor: Jiří Žůrek

GDPR představuje milník v oblasti zpracování osobních údajů v Evropské unii. Byť nejde v pravém slova smyslu o revoluci, dotkne se určitým způsobem každého správce osobních údajů, tedy i všech zaměstnavatelů, kteří z povahy věci ... (celý popis)
Titul doručujeme za 6 pracovních dní
Vaše cena s DPH:  329 Kč 306
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
10,2
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » ANAG
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2019
Počet stran: 176
Rozměr: 148x210
Skupina třídění: Ústavní právo. Správní právo
Jazyk: česky
Datum vydání: 06.05.2019
ISBN: 978-80-7554-210-6
EAN: 9788075542106
Ukázka: » zobrazit ukázku
Popis

GDPR představuje milník v oblasti zpracování osobních údajů v Evropské unii. Byť nejde v pravém slova smyslu o revoluci, dotkne se určitým způsobem každého správce osobních údajů, tedy i všech zaměstnavatelů, kteří z povahy věci zpracovávají osobní údaje o zaměstnancích.

Pro koho je kniha určena?

Tato publikace je určena všem, kdo zajišťují soulad zpracování osobních údajů u zaměstnavatele, tj. personalistům, členům compliance týmů, ale i účetním apod. Jako výborný zdroj informací o zpracování osobních údajů zaměstnanců mohou publikaci využít i studenti, ale i širší odborná veřejnost.

Blíže ke struktuře a obsahu knihy

Dobrá orientace v GDPR je základním předpokladem úspěšné aplikace tohoto právního předpisu, který od 25. 5. 2018 stanovuje obecný rámec pro zpracování osobních údajů i v oblasti pracovněprávních vztahů. V praxi je však leckdy obtížené aplikovat obecný právní předpis na konkrétní zpracování. Proto tato publikace přibližuje zpracování osobních údajů v podmínkách zaměstnavatelů a to nejen výkladem GDPR v úzké vazbě na pracovněprávní oblast, včetně příkladů, ale též i ucelenou sekcí odpovědí na časté, ale i méně frekventované, otázky, které jsou pro přehlednost rozčleněny do několika oblastí, podle fáze, ve které se zpracování osobních údajů nachází (před vznikem pracovního poměru, v jeho průběhu a po skončení).

O autorovi

Autor již devátým rokem působí na Úřadu pro ochranu osobních údajů, z toho pátým rokem jako ředitel Odboru konzultačních agend, ve kterém se zabývá stížnostní a konzultační agendou. Od dubna 2018 je držitelem certifikátu CIPP/E Mezinárodní asociace profesionálů v oblasti ochrany soukromí. (výklad GDPR s důrazem na personální oblast, jak pracovat s osobními údaji uchazečů o zaměstnání, zaměstnanců a bývalých zaměstnanců, více než 50 samostatných otázek a odpovědí)

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Jiří Žůrek - další tituly autora:
Praktický průvodce GDPR 2018 Praktický průvodce GDPR 2018
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.


Ukázka / obsah


       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.