načítání...
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Fresh kuchyně - Zdeněk Pohlreich

Fresh kuchyně
-20%
sleva

Kniha: Fresh kuchyně
Autor: Zdeněk Pohlreich

Volné pokračování úspěšné kuchařky
Titul je skladem 1ks - odesíláme ihned
Ihned také k odběru: Ostrava; Brno
Vaše cena s DPH:  459 Kč 367
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
12,2
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 39Kč
rozbalOsobní odběr zdarma


hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4% 97%   celkové hodnocení
3 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Sevruga
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2018
Počet stran: 222
Rozměr: 260 x 211 x 26 mm
Úprava: barevné ilustrace
Vydání: Vydání první
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Vazba: Vázaný
Umístění v žebříčku: 87. nejprodávanější kniha za poslední měsíc
Novinka týdne: 2018-43
Datum vydání: 25. 10. 2018
ISBN: 978-80-906893-4-3
EAN: 9788090689343
Literární ceny
Kniha byla nominována na literární cenu "Cena Český Bestseller - 2018 - Kuchařky".
Více informací o prestižních literárních oceněních lze nalézt na stránce » literární ceny.
Popis

Přední český šéfkuchař Zdeněk Polreich v nedávné době úspěšně (dle svých slov) změnit svůj životní styl. A nešlo jen o způsob myšlení a přístupu k věcem, ale také samozřejmě o jídlo. Vařené z kvalitních a čerstvých surovin, snězené v klidu, ideálně v příjemné společnosti.

Předchozí kuchařka věnovaná tomuto tématu - Lehká kuchyně přinesla přes devadesát inspirativních receptů. Tato publikace je jakési volné pokračování a najdete v ní spoustu dalších zajímavých nápadů.

Sekce snídaně - batátové vafle se svatojánskými ořechy, karamelizovaný jogurt s lesním ovocem, celozrný sendvič s avokádem a ančovičkou nebo quinoa s ovocem a medem. Kapitola nápoje přináší například angreštovou limonádu s citrónovou trávou, brusinkovou syrovátku s jogurtovou pěnou, melounový drink s limetkou a několik receptů na různé smoothie. Mezi malými jídly najdeme šalotkový tarte tatin, grilované houby s česnekovou omáčkou, pěnu z kozího sýra s rajčatovou omáčkou, pohankové tyčinky s tvarohem a sušenou šunkou nebo plněnou pečenou cibuli s flank steakem.

V královské kategorii polévek najdeme tentokrát chřestovou polévku s hlívou ústřičnou, jarní minestrone, studenou okurkovou polévku s burratou, květákovou s lískovými ořechy nebo polévku z bílé cibule s krevetami. Mezi saláty se můžeme dát inspirovat recepty na salát z bulguru s mozzarellou, chřestový salát s houbami a pecorinem, cizrnový salát s fetou, salát z černého kořene s králičím hřbetem, čekankový salát s jablky a uzeným pstruhem, ostrý mangový salát s krevetami nebo salát z fíků a hrušek s pečeným jelením hřbetem. Hlavní jídla zastupují například dýňové suflé s bramborovými nočky, polentová placka s jarním salátem a burratou, kachní prsa s kukuřičnou kaší, iberico kotleta s teplým cizrnovým salátem, hovězí žebra s okurkovým salátem s pomeranči, dančí hřbet s portskou omáčkou a kořeněnou mrkví, síh v kořeněné krustě s křenovými bramborami, pražma na páře s mátovou omáčkou a kuskusem či cuketové lasagne s krevetami.

A opět uzavíráme sekcí dezerty, ve které můžeme připravit třeba hruškovou polévku s černým bezem, kefírovou bublaninu s rybízem nebo zmrzlinu ze zeleného čaje.

U každého receptu je uvedeno, jak dlouho trvá příprava a kolik kcal připadá na jednu porci.

Publikace je doplněna barevnými fotografiemi připravených pokrmů.

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Zdeněk Pohlreich - další tituly autora:
 (DVD, Blu-ray)
Šéf na grilu 3 - DVD Šéf na grilu 3 - DVD
 (DVD, Blu-ray)
Šéf na grilu 2 - DVD Šéf na grilu 2 - DVD
 (DVD, Blu-ray)
Šéf na grilu 1 - DVD Šéf na grilu 1 - DVD
Grilování - 140 moderních grilovacích receptů Grilování
Moje domácí kuchyně Moje domácí kuchyně
Lehká kuchyně Lehká kuchyně
 
Ke knize "Fresh kuchyně" doporučujeme také:
Maso - Jednoduše & dokonale Maso - Jednoduše & dokonale
Kuře - Jednoduše & dokonale Kuře - Jednoduše & dokonale
Český ráj Český ráj
Nejlepší víkend Nejlepší víkend
Cukrfree -- „Více než 70 lahodných cukrfree receptů, které mi pomohly zbavit se závislosti na cukru jednou provždy!“ Cukrfree
Copánky a drdoly -- Vymazlené účesy pro holčičky i slečny Copánky a drdoly
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




Zdeněk Pohlreich

ZDENĚK POHLREICH


10. 4. 1957

Zdeněk Pohlreich je český šéfkuchař, gastronom, moderátor a publicista.

Vystudoval učební obor kuchař a po škole působil v pražském hotelu Stop. V roce 1989 emigroval do Holandska a následně do Austrálie, kde pracoval v Adelaide v restauraci La Guillotine jako sous-chef a později jako šéfkuchař. Po návratu z emigrace působil v Praze v hotelech Renaissance, Villa Voyta nebo Marriot. Dnes vede vlastní úspěšné restaurace - Café Imperial zaměřenou na českou tradiční kuchyni a pohostinství, italskou Divinis a na japonskou kuchyni orientovanou Yamato. Během své bohaté kariéry absolovoval řadu mezinárodních kulinářských školení, mezi jinými i cukrářský kurz a kurz čínské a thajské kuchyně. Za své umění rovněž získal několik ocenění.

Pohlreich - Zdeněk Pohlreich – více informací





       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz - online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2019 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist