načítání...
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Food for Thought. Thought for Food - Todolí Vicente; Hamilton Richard

Food for Thought. Thought for Food
-14%
sleva

Kniha: Food for Thought. Thought for Food
Autor: ;

Knihu světoznámého šéfkuchaře nabízíme se slevou! Ferran Adri has revolutionized the world of gastronomy and his restaurant, elBulli, is recognized as the world's best restaurant. So original and ... (celý popis)
Kniha teď bohužel není dostupná.

»hlídat dostupnost


hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: Actar
Médium / forma: Tištěná kniha
Počet stran: 350
Rozměr: 17 x 24 cm
Jazyk: anglicky
Vazba: tvrdá
EAN: 9788496954687
Popis

Knihu světoznámého šéfkuchaře nabízíme se slevou! Ferran Adri has revolutionized the world of gastronomy and his restaurant, elBulli, is recognized as the world's best restaurant. So original and poetically sensible is Adris approach to cooking that he is considered to be the greatest ¨artist of the kitchen.¨ Food for Thought explores the essence of elBullis creativity with hundreds of color photographs of Adris creations, including, for the first time ever, every single dish ever created by elBulli. Inspired by Adri's controversial participation in Documenta 12, this seductive volume features lively dialogue between the most potent critics and creators of the art and gastronomic worlds: Heston Blumenthal, Bill Buford, Jerry Saltz, Massmiliano Gioni, Anya Gallaccio, Peter Kubelka, Antoni Miralda, Carsten Holler, Bice Curiger...

Další popis

Kniha věnovaná nejlepší restaurace na světě el Bulli, která získala tři michelinské hvězdičky, a jejímu majiteli Ferran Adria. Provokující, inspirující a vizuálně fantastický titul. Offers a thought-provoking and visually compelling exploration of the artistic and gastronomic creativity of Ferran Adria, the world's most revolutionary chef. His Michelin 3 star restaurant, el Bulli, is widely recognized as the world's best restaurant. Editors Vicente Todoli, Director of the Tate Modern, and legendary pop-artist Richard Hamilton, explain the essence of Adria's creativity through numerous full-color photos and texts by potent personalities of the art and gastronomic worlds.



Související tituly dle názvu:
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz - online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2018 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist