načítání...
menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Fermentace -- Recepty na domácí kvašení - Quirini Cosima Bellersen

Fermentace -- Recepty na domácí kvašení
-15%
sleva

Kniha: Fermentace
Autor: Quirini Cosima Bellersen
Podtitul: Recepty na domácí kvašení

Metoda fermentace, používaná dříve i dnes k prodloužení trvanlivosti nebo výrobě určitých potravin. Klasické i nové recepty. Nakládání zeleniny do solného nálevu, klíčení semínek ... (celý popis)
Titul je skladem 1ks - odesíláme ihned
Ihned také k odběru: Ostrava
doručujeme do Vánoc
Vaše cena s DPH:  149 Kč 127
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
4,2
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 74Kč
rozbalOsobní odběr zdarma


hodnoceni - 65.1%hodnoceni - 65.1%hodnoceni - 65.1%hodnoceni - 65.1%hodnoceni - 65.1% 70%   celkové hodnocení
3 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Grada
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2015
Počet stran: 128
Rozměr: 170×235
Úprava: barevné ilustrace
Vydání: První vydání
Spolupracovali: přeložila Jana Bílková
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Vazba: brožovaná vazba
Datum vydání: 29.10.2015
ISBN: 978-80-247-5634-9
EAN: 9788024756349
Popis / resumé

Metoda fermentace, používaná dříve i dnes k prodloužení trvanlivosti nebo výrobě určitých potravin. Klasické i nové recepty. Nakládání zeleniny do solného nálevu, klíčení semínek a luštěnin, domácí výroba mléčných produktů, dochucovacích omáček a octů, syrové uzeniny, kvasnicového a kváskového těsta, ovocných nápojů, piva, obilného mléka. Zdravé potraviny podporující trávení a posilující imunitu.

Popis nakladatele

Máte rádi kysané zelí, nakládanou zeleninu, aromatický sýr a šunku, jogurt, domácí pivo, doma pečený chléb nebo exotičtější pokrmy, jako je miso a kimči? Tyto potraviny jsou nejen velmi dobré, ale také velmi zdravé, protože se při jejich výrobě používá fermentace (kvašení). (recepty na domácí kvašení)

Další popis

Fermentace potravin je starodávná metoda, nejstarší metoda pro uchovávání a výrobu mnoha produktů. Fermentované potraviny jsou zdravé, velmi přínosné, podporují trávení a posilují imunitu. S maličkými pomocníky, jakými jsou kvasinky a bakterie je domácí výroba těchto lahůdek docela jednoduchá. Nechte se inspirovat více než 250 recepty a jejich variantami na různé potraviny i nápoje, které najdete v této knize.


Fermentace potravin je starodávná metoda, nejstarší metoda pro uchovávání a výrobu mnoha produktů. Fermentované potraviny jsou zdravé, velmi přínosné, podporují trávení a posilují imunitu. S maličkými pomocníky, jakými jsou kvasinky a bakterie je domácí výroba těchto lahůdek docela jednoduchá. Nechte se inspirovat více než 250 recepty a jejich variantami na různé potraviny i nápoje, které najdete v této knize.


Fermentace potravin je starodávná metoda, nejstarší metoda pro uchovávání a výrobu mnoha produktů. Fermentované potraviny jsou zdravé, velmi přínosné, podporují trávení a posilují imunitu. S maličkými pomocníky, jakými jsou kvasinky a bakterie je domácí výroba těchto lahůdek docela jednoduchá. Nechte se inspirovat více než 250 recepty a jejich variantami na různé potraviny i nápoje, které najdete v této knize.


Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Quirini Cosima Bellersen - další tituly autora:
Domácí uzeniny -- snadné recepty na masové lahůdky Domácí uzeniny
Domácí recepty z farmy Domácí recepty z farmy
Uzení pro labužníky Uzení pro labužníky
 
Ke knize "Fermentace -- Recepty na domácí kvašení" doporučujeme také:
Síla přírodní fermentace -- Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur Síla přírodní fermentace
Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz - online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2019 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist