načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Fermentace -- Recepty na domácí kvašení – Quirini Cosima Bellersen

f
Fermentace -- Recepty na domácí kvašení
-15%
sleva

Kniha: Fermentace
Autor: Quirini Cosima Bellersen
Podtitul: Recepty na domácí kvašení

Metoda fermentace, používaná dříve i dnes k prodloužení trvanlivosti nebo výrobě určitých potravin. Klasické i nové recepty. Nakládání zeleniny do solného nálevu, klíčení semínek a luštěnin, domácí výroba mléčných produktů, dochucovacích ... (celý popis)
127
Kniha teď bohužel není dostupná.


»hlídat dostupnost

hodnoceni - 65.1%hodnoceni - 65.1%hodnoceni - 65.1%hodnoceni - 65.1%hodnoceni - 65.1% 70%   celkové hodnocení
3 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: Grada
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2015
Počet stran: 128
Rozměr: 170×235
Úprava: barevné ilustrace
Vydání: První vydání
Spolupracovali: přeložila Jana Bílková
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Vazba: brožovaná vazba
Datum vydání: 29.10.2015
ISBN: 978-80-247-5634-9
EAN: 9788024756349
Popis / resumé

Metoda fermentace, používaná dříve i dnes k prodloužení trvanlivosti nebo výrobě určitých potravin. Klasické i nové recepty. Nakládání zeleniny do solného nálevu, klíčení semínek a luštěnin, domácí výroba mléčných produktů, dochucovacích omáček a octů, syrové uzeniny, kvasnicového a kváskového těsta, ovocných nápojů, piva, obilného mléka. Zdravé potraviny podporující trávení a posilující imunitu.

Popis nakladatele

Máte rádi kysané zelí, nakládanou zeleninu, aromatický sýr a šunku, jogurt, domácí pivo, doma pečený chléb nebo exotičtější pokrmy, jako je miso a kimči? Tyto potraviny jsou nejen velmi dobré, ale také velmi zdravé, protože se při jejich výrobě používá fermentace (kvašení). (recepty na domácí kvašení)

Další popis

Fermentace potravin je starodávná metoda, nejstarší metoda pro uchovávání a výrobu mnoha produktů. Fermentované potraviny jsou zdravé, velmi přínosné, podporují trávení a posilují imunitu. S maličkými pomocníky, jakými jsou kvasinky a bakterie je domácí výroba těchto lahůdek docela jednoduchá. Nechte se inspirovat více než 250 recepty a jejich variantami na různé potraviny i nápoje, které najdete v této knize.


Fermentace potravin je starodávná metoda, nejstarší metoda pro uchovávání a výrobu mnoha produktů. Fermentované potraviny jsou zdravé, velmi přínosné, podporují trávení a posilují imunitu. S maličkými pomocníky, jakými jsou kvasinky a bakterie je domácí výroba těchto lahůdek docela jednoduchá. Nechte se inspirovat více než 250 recepty a jejich variantami na různé potraviny i nápoje, které najdete v této knize.


Předmětná hesla
Související tituly dle názvu:
Nakládáme zeleninu Nakládáme zeleninu
Lorenz-Ladener Claudia
Cena: 254 Kč
Nakládáme zeleninu Nakládáme zeleninu
Lorenz-Ladener Claudia
Cena: 178 Kč
Posvátná a léčivá bylinná piva Posvátná a léčivá bylinná piva
Buhner Stephen Harrod
Cena: 329 Kč
Prírodná kozmetika Prírodná kozmetika
Quirini Cosima Bellersen
Cena: 371 Kč
Síla přírodní fermentace – vázané vydání Síla přírodní fermentace – vázané vydání
Katz Ellix Sandor
Cena: 339 Kč
Ke knize "Fermentace -- Recepty na domácí kvašení" doporučujeme také:
Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu
Příprava kvasu na výrobu slivovice (a ostatních pálenek) -- Výroba slivovice a její léčivé účinky Příprava kvasu na výrobu slivovice (a ostatních pálenek)
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.