načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Džemy a zavařeniny – 50 snadných receptů

f
Džemy a zavařeniny - 50 snadných receptů
-16%
sleva

Kniha: Džemy a zavařeniny
Podtitul: 50 snadných receptů

Padesát receptů na přípravu zavařenin, kompotů, džemů a čatní, vybraných Academií Barilla mezinárodním centrem šířící italskou gastronomii ve světě. ... (celý popis)
Titul doručujeme za 4 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  299 Kč 251
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
8,4
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7% 100%   celkové hodnocení
1 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Naše vojsko
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2014
Počet stran: 128
Rozměr: 23 cm
Úprava: barevné ilustrace
Název originálu: Jams & preserves: 50 easy recipes
Spolupracovali: fotografie Alberto Rossi, Mario Strollo, Luca Zanga
recepty Mario Grazia
z anglického originálu ... přeložil Martin Čížek
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Datum vydání: 1. 10. 2014
Nakladatelské údaje: Praha, Naše vojsko, 2014
ISBN: 978-80-206-1466-7
EAN: 9788020614667
Popis / resumé

Padesát receptů na přípravu zavařenin, kompotů, džemů a čatní, vybraných Academií Barilla mezinárodním centrem šířící italskou gastronomii ve světě.

Popis nakladatele

Pro kvalitní konzervování ovoce a zeleniny musíte začít s nejvybranějšími ingrediencemi, vypěstovanými nebo koupenými v pro ně nejpříhodnější době. Tehdy si můžete s kuchařkou Džemy a zavařeniny připravit např. meruňkový džem s vanilkou, malinový džem s pistáciemi, třešně v brandy, melounové čatní a hříbky v oleji. (50 snadných receptů)

Další popis

Od dávných dob lidé pociťovali nutnost uchování potravy na méně příhodná období. Academia Barilla vybrala pro tuto knihu 50 receptů zavařenin, kompotů, džemů a čatní. Jakmile jste jednou ochutnali domácí zavařeniny, nikdy se nevrátíte ke kupovaným. Neexistuje nic lepšího než domácí zavařeniny, jež jakémukoliv jídlu dodají osobní, a tím i nezaměnitelnou chuť! KUCHAŘKY KOLEKTIVU ACADEMIA BARILLA: V srdci Parmy, v jednom z nejproslulejších měst italské kuchyně, se nachází Barilla Center. Vzniklo na pozemcích bývalé továrny na těstoviny Barilla. Tento moderní architekto nický komplex je domovem Academie Barilly, jež byla založe na v roce 2004, aby podporovala umění italské kuchyně, chránila regionální gastronomické dědictví před imitacemi a padělky a podporovala velké tradice italského restauratérství.


Od dávných dob lidé pociťovali nutnost uchování potravy na méně příhodná období. Academia Barilla vybrala pro tuto knihu 50 receptů zavařenin, kompotů, džemů a čatní. Jakmile jste jednou ochutnali domácí zavařeniny, nikdy se nevrátíte ke kupovaným. Neexistuje nic lepšího než domácí zavařeniny, jež jakémukoliv jídlu dodají osobní, a tím i nezaměnitelnou chuť! KUCHAŘKY KOLEKTIVU ACADEMIA BARILLA: V srdci Parmy, v jednom z nejproslulejších měst italské kuchyně, se nachází Barilla Center. Vzniklo na pozemcích bývalé továrny na těstoviny Barilla. Tento moderní architekto nický komplex je domovem Academie Barilly, jež byla založe na v roce 2004, aby podporovala umění italské kuchyně, chránila regionální gastronomické dědictví před imitacemi a padělky a podporovala velké tradice italského restauratérství.


Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.