
×

-16%
sleva
sleva
Kniha:
Dvanáct chutí roku Čtyřchodová menu od ledna až do prosince
Autor:
Martin Jiskra
Čtyřchodová menu od ledna až do prosince S velkou invencí proměňuje šéfkuchař hotelu Aquapalace tradiční českou kuchyni, aby byla srovnatelná se špičkovou gastronomií. Pečený bažant, škvarkové placky,
... (celý popis)
Titul je skladem 1ks - odesíláme ihned
Ihned také k odběru: Ostrava
doručujeme do Vánoc
Ihned také k odběru: Ostrava
doručujeme do Vánoc

Specifikace
Nakladatelství: | » Ikar |
Médium / forma: | Tištěná kniha |
Rok vydání: | 2011 |
Počet stran: | 176 |
Rozměr: | 305 x 215 mm |
Úprava: | 173 stran : barev. ilustrace , portréty |
Vydání: | Vyd. 1. |
Vazba: | Vázaný |
ISBN: | 978-80-249-1664-4 |
EAN: | 9788024916644 |
Popis
Čtyřchodová menu od ledna až do prosince S velkou invencí proměňuje šéfkuchař hotelu Aquapalace tradiční českou kuchyni, aby byla srovnatelná se špičkovou gastronomií. Pečený bažant, škvarkové placky, zvěřinový vývar, vepřový guláš, kyselo, kaldoun či husí játra v jeho současné úpravě jsou neopakovatelným chuťovým zážitkem, který si můžeme připravit bez problémů i doma z dostupných surovin, sezonní zeleniny, ovoce a čerstvých bylinek. Pod taktovkou sommeliera doporučuje ke každému jídlu nejvhodnější nápoj.
Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Naučná literatura > Jídla, kuchyně a kuchařství > Česká jídla
Naučná literatura > Jídla, kuchyně a kuchařství > Příprava jídel
Naučná literatura > Třídění dle formy > Recepty > Kuchařské recepty
Katalog nakladatelství > I > Ikar
Ke knize "Dvanáct chutí roku Čtyřchodová menu od ledna až do prosince" doporučujeme také: