načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Dvanáct chutí roku Čtyřchodová menu od ledna až do prosince – Martin Jiskra

Dvanáct chutí roku   Čtyřchodová menu od ledna až do prosince
-16%
sleva

Kniha: Dvanáct chutí roku Čtyřchodová menu od ledna až do prosince
Autor: Martin Jiskra

Čtyřchodová menu od ledna až do prosince S velkou invencí proměňuje šéfkuchař hotelu Aquapalace tradiční českou kuchyni, aby byla srovnatelná se špičkovou gastronomií. Pečený bažant, škvarkové placky, ... (celý popis)
Titul je skladem 1ks – odesíláme ihned
Ihned také k odběru: Ostrava
Vaše cena s DPH:  349 Kč 293
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
9,8
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 66.9%hodnoceni - 66.9%hodnoceni - 66.9%hodnoceni - 66.9%hodnoceni - 66.9% 73%   celkové hodnocení
3 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Ikar
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2011
Počet stran: 176
Rozměr: 305 x 215 mm
Úprava: 173 stran : barev. ilustrace , portréty
Vydání: Vyd. 1.
Vazba: Vázaný
ISBN: 978-80-249-1664-4
EAN: 9788024916644
Popis

Čtyřchodová menu od ledna až do prosince S velkou invencí proměňuje šéfkuchař hotelu Aquapalace tradiční českou kuchyni, aby byla srovnatelná se špičkovou gastronomií. Pečený bažant, škvarkové placky, zvěřinový vývar, vepřový guláš, kyselo, kaldoun či husí játra v jeho současné úpravě jsou neopakovatelným chuťovým zážitkem, který si můžeme připravit bez problémů i doma z dostupných surovin, sezonní zeleniny, ovoce a čerstvých bylinek. Pod taktovkou sommeliera doporučuje ke každému jídlu nejvhodnější nápoj.

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Ke knize "Dvanáct chutí roku Čtyřchodová menu od ledna až do prosince" doporučujeme také:
Jarní a zimní zeleninové menu - brož. Jarní a zimní zeleninové menu
Jak si správně přát -- 7 pravidel, jak uskutečnit své sny Jak si správně přát
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.