načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Domácí zpracování zvěřiny -- Výbava, bourání masa, recepty – Carsten Bothe

Domácí zpracování zvěřiny -- Výbava, bourání masa, recepty
-16%
sleva

Kniha: Domácí zpracování zvěřiny
Autor: Carsten Bothe
Podtitul: Výbava, bourání masa, recepty

– Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí ... (celý popis)
Titul je na partnerském skladu >10ks - doručujeme za 3 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  249 Kč 209
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
7
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Vašut
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2021
Počet stran: 87
Rozměr: 235,0x165,0x8,0 mm
Úprava: barevné ilustrace
Vydání: České vydání první
Skupina třídění: Živočišné produkty
Hmotnost: 0,269kg
Jazyk: česky
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Novinka týdne: 2021-18
Datum vydání: 202105
ISBN: 978-80-7541-239-3
EAN: 9788075412393
Popis

Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa.

Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou užitečných informací, rad a tipů týkajících se správného zpracování zvěřiny - nejen pro náruživé lovce, ale i pro milovníky dobré kuchyně. Veškeré postupy bourání a porcování masa jsou podrobně popsány a doplněny názornými fotografiemi krok za krokem, a to až po gurmánský zážitek u stolu.

(výbava, bourání, recepty)
Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Carsten Bothe - další tituly autora:
Kůže -- šití, opravy, výrobky Kůže
 (e-book)
Kůže -- šití, opravy, výrobky Kůže
Kniha o nožích a sekerách - Materiály, typy, zacházení a péče Kniha o nožích a sekerách
Domácí pálenky a likéry -- destilace, dochucování, stáčení Domácí pálenky a likéry
Domácí zabijačka -- Klobásy, šunka, pečeně, huspenina Domácí zabijačka
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.