
×

-14%
sleva
sleva
Kniha:
Domácí zabijačka
Autor:
Carsten Bothe
Podtitul: Klobásy, šunka, pečeně, huspenina
Pokyny pro realizaci pravé domácí zabijačky, návody na porcování masa, výroba klobás a šunky, recepty na zabijačkové speciality, konzervování, uzení.
... (celý popis)
Titul je na partnerském skladu >10ks - doručujeme za 3 pracovní dny

Specifikace
Nakladatelství: | » Vašut |
Médium / forma: | Tištěná kniha |
Rok vydání: | 2020 |
Počet stran: | 135 |
Rozměr: | 237,0x169,0x11,0 mm |
Úprava: | barevné ilustrace |
Vydání: | České vydání první |
Spolupracovali: | překlad Alice Kavinová |
Skupina třídění: | Živočišné produkty |
Hmotnost: | 0,339kg |
Jazyk: | česky |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Novinka týdne: | 2020-48 |
Datum vydání: | 202012 |
ISBN: | 978-80-7541-240-9 |
EAN: | 9788075412409 |
Popis / resumé
Pokyny pro realizaci pravé domácí zabijačky, návody na porcování masa, výroba klobás a šunky, recepty na zabijačkové speciality, konzervování, uzení.
Popis nakladatele
Klobásy nebo huspenina, šunka či slanina, jitrnice nebo jelítka - ty domácí chutnají prostě lépe!
Ať už porážíte dvoumetrákového pašíka, nebo třeba jen koupíte půlku prasete a chcete se dozvědět, jak maso nejlépe zpracovat, jak vyrobit pár kilo klobás nebo vyudit šunku, v této publikaci najdete všechny potřebné informace, postupy a návody. Carsten Bothe vás naučí poznat kvalitu masa, správně ho porcovat, používat řeznické nástroje, seznámí vás s triky profesionálů a vším, co souvisí s výrobou klobás, nakládáním nebo zavařováním masa. O domácích zabijačkách ví zkrátka všechno.
(klobásy, šunka, pečeně, huspenina)Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Katalog předmětový > D > Domácí zabijačka
Katalog předmětový > V > Vepřové maso
Katalog předmětový > M > Masné výrobky
Naučná literatura > Třídění dle formy > Recepty > Kuchařské recepty
Katalog vybraných autorů > B > Bothe – Carsten Bothe
Katalog nakladatelství > V > Vašut
Vybrané knižní novinky
Carsten Bothe - další tituly autora: