načítání...
menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Domácí řeznická kuchařka -- Tradiční recepty z vepřového, hovězího a skopového - Josef Dušátko

Domácí řeznická kuchařka -- Tradiční recepty z vepřového, hovězího a skopového
-15%
sleva

Kniha: Domácí řeznická kuchařka
Autor: Josef Dušátko
Podtitul: Tradiční recepty z vepřového, hovězího a skopového

Pokrmy lze vyrobit i v bytě z nakoupeného masa. Doplněno kapitolou, jak si postavit domácí udírnu, návodem k uzení drobných uzenářských výrobků, receptářem se starými zabijačkovými ... (celý popis)
Titul doručujeme za 4 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  299 Kč 254
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
8,5
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 39Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

Titul je dostupný ve formě:
tištěná forma elektronická forma

hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4% 97%   celkové hodnocení
3 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Computer press
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2016
Počet stran: 180
Rozměr: 167 x 225 mm
Úprava: 16 nečíslovaných stran obrazových příloh: ilustrace (některé barevné)
Vydání: 3. vydání, 1. vydání v nakladatelství CPress
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Vazba: vázaná s laminovaným potahem
Datum vydání: 13. 1. 2016
ISBN: 9788026409953
EAN: 9788026409953
Popis / resumé

Pokrmy lze vyrobit i v bytě z nakoupeného masa. Doplněno kapitolou, jak si postavit domácí udírnu, návodem k uzení drobných uzenářských výrobků, receptářem se starými zabijačkovými recepty a abecedním seznamem receptů. Rady, jak postupovat při domácí porážce vepře, návody k výrobě uzenin (párků, vuřtů, klobás, salámů), speciálních zabijačkových výrobků (tlačenek, jaternic, jelítek, paštik, huspenin ad.), technika uzení, výroba konzerv.

Popis nakladatele

Uspořádejte klasické zabijačkové hody – ve vlastní kuchyni!

Milujete klasické domácí zabijačkové výrobky? Udělejte si je sami!

Kniha plná návodů, jak si vyrobit jelita, jitrnice, tlačenky, paštiky, klobásy, párky, salámy, šunky, prejt, ovar a další . Vše zvládnete udělat i v bytě , nepotřebujete vesnický dvorek ani prasátko, stačí pouze nakoupit si suroviny a pustit se do díla. Ale pokud budete chtít, podle této knihy můžete aktivně pomáhat řezníkovi při opravdové zabijačce, protože postupy, jak na to, zde najdete také.

Navíc zde naleznete kapitolu, jak si postavit domácí udírnu a návod na uzení domácích výrobků, a také kapitolu s velmi starými zabijačkovými recepty.

Tato kniha je novým, aktualizovaným vydáním klasické Řeznické kuchařky autora Josefa Dušátka z roku 1991.

V říjnu 2016 tato kniha získala ocenění "Nejlepší surovinová kuchařka za rok 2016" na festivalu Znojemský hrozen.

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Josef Dušátko - další tituly autora:
 (e-book)
Domácí řeznická kuchařka Domácí řeznická kuchařka
 
Ke knize "Domácí řeznická kuchařka -- Tradiční recepty z vepřového, hovězího a skopového" doporučujeme také:
Nejlepší zabijačkové speciality Nejlepší zabijačkové speciality
Domácí zabijačka Domácí zabijačka
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz - online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2019 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist