načítání...
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Domácí kváskové pečení - Gabriela Hradecká

Domácí kváskové pečení
-15%
sleva

Kniha: Domácí kváskové pečení
Autor:

- Naučte se péct domácí kváskový chleba, Chleban s An! - Pokud máte chuť vrátit se ke kořenům, udělat si radost a vyrobit si doma něco opravdového, voňavého a lahodně dobrého, jste ... (celý popis)
Titul doručujeme za 4 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  249 Kč 212
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
7,1
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 39Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

Titul je dostupný ve formě:
tištěná forma elektronická forma

hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4% 97%   celkové hodnocení
3 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Computer press
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2016
Počet stran: 88
Rozměr: 167 x 225 mm
Úprava: barevné ilustrace
Vydání: 1. vydání
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Vazba: vázaná s laminovaným potahem
Datum vydání: 24. 10. 2016
ISBN: 9788026412809
EAN: 9788026412809
Popis / resumé

Autorka popisuje své zkušenosti s pečením domácího kváskového pečiva - příprava kvásku, zápary, proces kynutí atd. Věnuje se velmi podrobně časovému rozvrhu a pracovnímu postupu pečení. Kniha obsahuje 16 vyzkoušených receptů na přípravu chleba a dalšího slaného pečiva. Rady, návody a recepty na pečení klasického kváskového pečiva.

Popis nakladatele

Naučte se péct domácí kváskový chleba, Chleban s An!

Pokud máte chuť vrátit se ke kořenům, udělat si radost a vyrobit si doma něco opravdového, voňavého a lahodně dobrého, jste tady správně. Upečete si domácí kváskový chleba, prostě Chleban s An!

Myslíte si, že upéct si vlastní chleba je příliš těžké? Autorka této knihy vás přesvědčí, že ne. Skoro denně peče poctivé domácí kváskové klasické i bezlepkové pečivo. Zvládá to s láskou, radostí a s přehledem i bez vymožeností dnešní doby – bez strojů a kuchyňských robotů. Používá klasické pomůcky – lopaty na sázení chleba do pece i pedigové ošatky. Mouky různých druhů – žitnou, pšeničnou, špaldovou, grahamovou. Semínka do zápary i do těsta. Toto umění předá i vám.

V této knize vás také naučí, jak kvásek udržovat živý a zdravý, jak ho skladovat, starat se o něj, či jak jej zachránit, je-li „hladový“.

Ukáže vám, jak si rozvrhnout čas – zrání kvásku a kynutí těsta je tak trochu alchymie.

A samozřejmě – v části Recepty naleznete návody, jak si upéct spousty druhů kváskového pečiva!

Autorka Gabriela Hradecká v současnosti jezdí po celé ČR, navštěvuje různá města v Čechách i na Moravě, a pořádá kurzy pečení chleba (kurzypecenichleba.cz) a kurzy bezlepkového kváskového pečení, o které je čím dál větší zájem. Má vlastní facebookovou stránku Chleban s An - kurzy pečení chleba. Žije se třemi dětmi a manželem v malebném koutě na jihozápadě Moravy.

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Gabriela Hradecká - další tituly autora:
 (e-book)
Domácí kváskové pečení Domácí kváskové pečení
Bezlepkové kváskové pečení Bezlepkové kváskové pečení
 (e-book)
Bezlepkové kváskové pečení Bezlepkové kváskové pečení
 
Ke knize "Domácí kváskové pečení" doporučujeme také:
Kváskový chleba -- aneb Kváskománie v Čechách a na Moravě Kváskový chleba
Ruce v mouce -- Domácí pečivo s kváskem i droždím Ruce v mouce
Kváskové pečivo slané -- Kompletní průvodce kváskovým pečivem Kváskové pečivo slané
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz - online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2019 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist