načítání...
menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

E-kniha: Domácí kuchařka - Magdalena Dobromila Rettigová

Domácí kuchařka
-4%
sleva

Elektronická kniha: Domácí kuchařka
Autor: Magdalena Dobromila Rettigová

Historická kuchařka receptů na přípravu klasických českých jídel. Třebaže jsou recepty mnohdy finančně náročné, někdy méně zdravé, najde se v knize bohatý výběr čerstvých ... (celý popis)
Titul je skladem - ke stažení ihned
Médium: e-kniha
Vaše cena s DPH:  179 Kč 172
+
-
5,7
bo za nákup


hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Ikar CZ
Dostupné formáty
ke stažení:
EPUB, MOBI
Upozornění: většina e-knih je zabezpečena proti tisku a kopírování
Médium: e-book
Počet stran: 390
Rozměr: 21 cm
Úprava: 1 faksimile
Vydání: Vydání třetí
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Jazyk: česky
ADOBE DRM: bez
EPUB velikost (MB): 1.71
MOBI velikost (MB): 1.2
ISBN: 9788024930565
Popis / resumé

Historická kuchařka receptů na přípravu klasických českých jídel. Třebaže jsou recepty mnohdy finančně náročné, někdy méně zdravé, najde se v knize bohatý výběr čerstvých salátů a na 50 zeleninových pokrmů. Pokud tuto knihu vezme do ruky současná nápaditá kuchařka, tak "vrazí" do moučníku polovinu vajec, vynechá v přípravě omáčky tmavou tučnou zásmažku, zkrátí dobu tepelného zpracování a výsledkem je moderní chutné jídlo. Pro snazší orientaci toto vydání obsahuje Návod k použití knihy, Slovníček výrazů a převodní Tabulku měr a vah, které sestavila přední odbornice současné české gastronomie.

Popis nakladatele

M. D. Rettigová (1785-1845) se stala vskutku průkopnicí nově pojaté kuchařské literatury začátku 19. století. Přinesla do stravování řadu nových myšlenek a Domácí kuchařka aneb pojednání o masitých a postních pokrmech pro dcerky české a moravské se doslova stala bestsellerem.Třebaže jsou recepty mnohdy finančně náročné, někdy méně zdravé, najde se  v knize bohatý výběr čerstvých salátů a na 50 zeleninových pokrmů. Pokud tuto knihu vezme do ruky současná nápaditá kuchařka, tak "vrazí" do moučníku polovinu vajec, vynechá v přípravě omáčky tmavou tučnou zásmažku, zkrátí dobu tepelného zpracování a výsledkem je moderní chutné jídlo. Pro snazší orientaci toto vydání obsahuje Návod k použití knihy, Slovníček výrazů a převodní Tabulku měr a vah, které sestavila přední odbornice současné české gastronomie.

Předmětná hesla
Zařazeno v kategoriích
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz - online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2019 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist