

sleva
Kniha:
Vášeň pro grilování
Autor:
Angelo Menta
Podtitul: Nejlepší recepty, rady a techniky
Ihned také k odběru: Ostrava

Nakladatelství: | » SLOVART |
Médium / forma: | Tištěná kniha |
Rok vydání: | 2017 |
Počet stran: | 344 |
Rozměr: | 258,0x218,0x32,0 mm |
Úprava: | barevné ilustrace |
Spolupracovali: |
fotografie jídla Hubertus Schüler, náladové fotografie Justyna Krzyżanowská z německého originálu Grillgut ... přeložila Dagmar Eisenmannová |
Skupina třídění: | Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
Hmotnost: | 1,506kg |
Jazyk: | česky |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
Novinka týdne: | 2017-17 |
Datum vydání: | 201704 |
ISBN: | 978-80-7529-257-5 |
EAN: | 9788075292575 |
Pokyny pro grilování na dřevěném uhlí, recepty na přípravu rozmanitých grilovaných pokrmů s použitím středoevropských surovin.
Německé nakladatelství pronajalo autorovi, profesionálovi v oboru grilování, na půl roku dům, kde mohl zdokonalovat recepty a degustovat s ochutnávači výsledky. Vznikla tak kniha o grilování s jasnou koncepcí: griluje se na dobrém dřevěném uhlí a používají se přísady, které lze bez větší námahy sehnat. Čtenářům se tedy dostává do rukou „škola grilování“, založená na rozsáhlých znalostech, s přehledně sepsanými zásadami. Dokonale opečené šťavnaté kousky hovězího, telecího, vepřového, drůbežího i jehněčího masa, ryb a plodů moře i zeleniny včetně příloh, omáček a marinád jsou na fotografiích vkusně upravené. Pokrmy dokazují, že při grilování není důležitá výše vynaložených nákladů nebo působivé doplňky, ale ve správném okamžiku udělat to, co je třeba. Odměnou je pak požitek z grilování na nejvyšší úrovni.