načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

E-kniha: Dieta při onemocněních jater, žlučníku a žlučových cest – MUDr. Laura Krekulová; Vratislav Řehák

Dieta při onemocněních jater, žlučníku a žlučových cest

Elektronická kniha: Dieta při onemocněních jater, žlučníku a žlučových cest
Autor: MUDr. Laura Krekulová; Vratislav Řehák

Kniha o dietě při onemocnění jater, žlučníku a žlučových cest. Recepty a vhodný způsob úpravy jednotlivých jídel jako jsou polévky, masitá jídla, těstoviny a moučníky. ... (celý popis)
Titul je skladem - ke stažení ihned
Médium: e-kniha
Vaše cena s DPH:  49
+
-
1,6
bo za nákup

hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: TRITON
Dostupné formáty
ke stažení:
PDF, EPUB, MOBI, PDF
Upozornění: většina e-knih je zabezpečena proti tisku a kopírování
Médium: e-book
Rok vydání: 2002
Počet stran: 67
Rozměr: 17 cm
Vydání: Vyd. 2.
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Jazyk: česky
ADOBE DRM: bez
Nakladatelské údaje: V Praze, Triton, 2002
ISBN: 978-80-725-4295-6
Ukázka: » zobrazit ukázku
Popis / resumé

Kniha o dietě při onemocnění jater, žlučníku a žlučových cest. Recepty a vhodný způsob úpravy jednotlivých jídel jako jsou polévky, masitá jídla, těstoviny a moučníky.

Popis nakladatele

Onemocnění jater, žlučníku a žlučových cest jsou v naší populaci častá. Neoddělitelnou součástí léčby těchto chorob jsou režimová opatření, tj. doporučení týkající se tělesné aktivity, odpočinku, příjmu potravy, četnosti jídel a způsobu jejich přípravy. Dodržování těchto opatření sice samo o sobě obvykle nevede k odstranění příčiny obtíží a úzdravě, může však podstatně zlepšit kvalitu života nemocných a významně omezit jejich obtíže. Informace obsažené v této knize jsou zdrojem inspirace, jak lze dietu pro nemocné sestavit.

Předmětná hesla
Zařazeno v kategoriích
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.


Ukázka / obsah


       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.