načítání...
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Czech cookbook - Petr Sýkora; Magdalena Wagnerová;

Czech cookbook
-15%
sleva

Kniha: Czech cookbook
Autor: ; ;

The best recipes of Czech cuisine Czechs have always liked to eat. Czech women have been renowned as excellent cooks, one of the reasons probably being that their art is based on traditional ...
Titul doručujeme za 2 pracovní dny
doručujeme do Vánoc
Jazyk: anglicky
Vaše cena s DPH:  299 Kč 254
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
8,5
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 39Kč
rozbalOsobní odběr zdarma


hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » PLOT
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2016-06-24
Počet stran: 160
Rozměr: 19 cm
Úprava: 159 stran : barevné ilustrace
Vydání: First edition
Spolupracovali: translation: Lingea s.r.o.
Jazyk: anglicky
ISBN: 978-80-7428-287-4
EAN: 9788074282874
Popis / resumé

Stručná kuchařka s recepty na přípravu tradičních českých jídel. Návody na přípravu toho nejlepšího, co se v Čechách a na Moravě vaří, peče, smaží či dusí. Stručné recepty na polévky, pokrmy z masa, drůbeže a ryb, na jídla z hub, luštěnin, obilovin a vajec, na bramborová jídla či přílohy. Nechybí ani oddíly věnované salátům a tradičním českým moučníkům. Barevné snímky připravených pokrmů.

Popis nakladatele

The best recipes of Czech cuisine

Czechs have always liked to eat. Czech women have been renowned as excellent cooks, one of the reasons probably being that their art is based on traditional recipes, nourishing ingredients and time-proven practices, passed in families down the generations. Dishes such as kulajda soup, tenderloin in cream sauce, potato pancakes and buns are prepared not only in Czech households, but also more and more often in the best restaurants around the country. Thanks to this fact, foreign visitors can also be persuaded of the qualities of Czech traditional cuisine. This book has been prepared for those who have tasted Czech cuisine and who cannot do without it any more.

Další popis

Ty nejlepší recepty z tradiční české kuchyně. Pokrmy jako kulajda, svíčková na smetaně, bramborák nebo buchty patří k české klasice a připravují se nejen v českých domácnostech, ale také ve vybraných restauracích po celé zemi. A protože ne každý má recepty v malíčku, připravili jsme pro vás tuto kuchařku. Najdete v ní výběr toho nejlepšího, co se v Čechách a na Moravě vaří, peče, dusí nebo smaží, a to vše popsané tak, aby si s přípravou poradil i úplný začátečník. 



Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Petr Sýkora; Magdalena Wagnerová; - další tituly autora:
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz - online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2018 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist