načítání...
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Culinaria Francie - André Dominé

Culinaria Francie
-20%
sleva

Kniha: Culinaria Francie
Autor:

Francie nepochybně zůstává velmocí v oblasti gastronomie. Žádná jiná země světa se nemůže chlubit takovým nesmírným bohatstvím specialit. Žádná jiná země nemá nic ani vzdáleně ... (celý popis)
Titul doručujeme za 2 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  699 Kč 559
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
18,6
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 29Kč
rozbalOsobní odběr zdarma


hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » SLOVART
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 200810
Počet stran: 468
Rozměr: 260,0x230,0x30,0 mm
Úprava: barev. ilustrace , mapy
Název originálu: Culinaria France
Spolupracovali: Günter Beer, fotograf
Hmotnost: 1,545kg
Jazyk: česky
Vazba: Pevná s přebalem matná
ISBN: 978-80-7391-108-9
EAN: 9788073911089
Popis

Francie nepochybně zůstává velmocí v oblasti gastronomie. Žádná jiná země světa se nemůže chlubit takovým nesmírným bohatstvím specialit. Žádná jiná země nemá nic ani vzdáleně srovnatelného s francouzskou sítí vybraných restaurací, kde tisíce kuchařů uchovávají tradice vynikajícího kuchařského umění a ukazují své pozoruhodné tvůrčí schopnosti v neustálé snaze o vytvoření nových pochoutek. Žádná jiná země nevyrábí tolik různých a vynikajících vín. Všechny nejslavnější odrůdy světa, Chardonnay, Sauvignon, Cabernet, Merlot a Syrah, pocházejí z Francie. "Les plaisirs de la table" (radosti stolování) jsou ve Francii přístupné všem, i lidem s velmi skromnými prostředky. Všichni chtějí u stolu zažít potěšení z jídla. Slávu a uznání si zaslouží nejenom kuchaři a vinaři, ale také cukráři, pekaři, řezníci, chovatelé drůbeže, pastevci koz a výrobci sýrů-nesmíme však zapomenout ani na zelináře a obchodníky s rybami, majitele lahůdkářství a provozovatele vinoték. I když se celá země určitě shodne na tom, co je dobré jídlo, věnuje se značná pozornost krajovým specialitám, které jsou již odedávna první známkou politické decentralizace. Kulinářské hranice bývají jen zřídkakdy přísně vymezené. V podobných geografických, klimatických a historických podmínkách však lidé mívají podobné chuti. Na základě podobností se nám podařilo rozdělit Francii z hlediska jídla a pití na dvanáct oblastí. Každá z nich má vlastní individuální charakter a vynikající speciality, z nichž některé mohou být pro vás překvapením.

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
André Dominé - další tituly autora:
Zákazníci kupující knihu "Culinaria Francie" mají také často zájem o tyto tituly:
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz - online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2018 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist