načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Cukrářská výroba III

Cukrářská výroba III
-11%
sleva

Kniha: Cukrářská výroba III

– Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy ... (celý popis)
Titul je skladem 1ks – odesíláme ihned
Ihned také k odběru: Ostrava
Vaše cena s DPH:  295 Kč 263
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
8,8
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » INFORMATORIUM
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2019
Počet stran: 198
Rozměr: 246,0x172,0x12,0 mm
Úprava: ilustrace (převážně barevné)
Vydání: Páté, přepracované vydání
Skupina třídění: Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
Hmotnost: 0,368kg
Jazyk: česky
Datum vydání: 201909
ISBN: 978-80-7333-139-9
EAN: 9788073331399
Popis

Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a hygienou výroby. U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků.

Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky.

(pro 3. ročník oboru vzdělání Cukrář)
Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Ke knize "Cukrářská výroba III" doporučujeme také:
Cukrářská výroba I Cukrářská výroba I
Cukrářská výroba II Cukrářská výroba II
Receptury pro cukrářskou výrobu - Náplně…(2. vydání) Receptury pro cukrářskou výrobu
Cukrářská technologie Cukrářská technologie
Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty (3. vydání) Receptury pro cukrářskou výrobu
Receptury pro cukrářskou výrobu - Korpusy (3. vydání) Receptury pro cukrářskou výrobu
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.