načítání...
menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Cukrářská výroba II – L. Bláha

Cukrářská výroba II

Kniha: Cukrářská výroba II
Autor: L. Bláha

Páté, přepracované vydání Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje také ... (celý popis)
Titul doručujeme za 3 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  295
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
9,8
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » INFORMATORIUM
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2019
Počet stran: 199
Rozměr: 246,0x170,0x12,0 mm
Úprava: ilustrace (některé barevné)
Vydání: Páté, přepracované vydání
Skupina třídění: Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
Hmotnost: 0,358kg
Jazyk: česky
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Datum vydání: 201909
ISBN: 978-80-7333-138-2
EAN: 9788073331382
Popis

Páté, přepracované vydání

Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce

a s novými výrobními postupy. Objasňuje také chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovin, jejich vlastnosti a způsob zpracování.

Zabývá se vadami výrobků a jejich příčinami, uvádí, jak závadám předcházet, případně jak je odstraňovat. Popisuje výrobu šlehaných hmot, třených hmot, jádrových hmot,

smetanových výrobků a náplní, ozdob a speciálních výrobků.

U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků.

Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky. (pro 2. ročník oboru vzdělání Cukrář)

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
L. Bláha - další tituly autora:
Cukrářská výroba I Cukrářská výroba I
 
Ke knize "Cukrářská výroba II" doporučujeme také:
Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty (3. vydání) Receptury pro cukrářskou výrobu
Receptury pro cukrářskou výrobu - Korpusy (3. vydání) Receptury pro cukrářskou výrobu
Cukrářská výroba III Cukrářská výroba III
Receptury pro cukrářskou výrobu - Náplně…(2. vydání) Receptury pro cukrářskou výrobu
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.