načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Cukrářská technologie – Alena Půlpánová

Cukrářská technologie
-12%
sleva

Kniha: Cukrářská technologie
Autor: Alena Půlpánová

Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní popis výrobku, surovinová skladba a ... (celý popis)
Titul je na partnerském skladu >10ks - doručujeme za 3 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  395 Kč 348
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
11,6
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2% 100%   celkové hodnocení
3 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » R PLUS
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2013
Počet stran: 286
Rozměr: 276 x 187 x 31 mm
Vydání: 3. vyd., (2. vyd. v nakl. R plus)
Skupina třídění: Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
Vazba: Knihy - vázané
Novinka týdne: 2013-20
Datum vydání: 1. 5. 2013
Nakladatelské údaje: Hradec Králové, R plus, 2013
ISBN: 978-80-904093-1-6
EAN: 9788090409316
Popis

Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní popis výrobku, surovinová skladba a výrobní postupy, včetně popisu výrobních vad a popřípadě jejich možná náprava. Takto je zpracována i problematika výroby polotovaru tj. výroba korpusů, náplní, polev nejčastěji používaných v současné výrobní praxi i s ohledem na možnosti různých kombinací. Tímto způsobem je rovněž zpracována problematika výroby výrobků bez použití cukru, pro zákazníky, kteří cukr konzumovat nemohou. Tyto jako i ostatní výrobky jsou nově upraveny podle platné legislativy.

Další popis

Publikace je přepracována v souladu s aktuálními předpisy, doplněna o nové trendy cukrářské výroby, které například zahrnují i práci s novými plodinami. Spolu s uvedenými plodinami je dnes také mnohem širší a pestřejší trh s cukrářskými surovinami, polotovary a pomůckami k cukrářské výrobě, a tak nám v mnohých případech velmi usnadní vlastní výrobu a dohotovení - zdobení cukrářských výrobků. I tyto okolnosti bylo nutné do textu třetího vydání zahrnout.Tato kniha je určena především pro výuku předmětu cukrářská výroba učebního oboru cukrář, stejně jako je možné i její využití k výuce popsané problematiky na hotelových školách i pro doplnění učiva v oboru kuchař. Zároveň je koncipována k praktickému využití jako užitečná pomůcka pro mnohé odborníky v cukrářské výrobě, ale může posloužit i amatérským zájemcům a nadšencům o tento náročný, ale krásný obor.


Publikace je přepracována v souladu s aktuálními předpisy, doplněna o nové trendy cukrářské výroby, které například zahrnují i práci s novými plodinami.

Spolu s uvedenými plodinami je dnes také mnohem širší a pestřejší trh s cukrářskými surovinami, polotovary a pomůckami k cukrářské výrobě, a tak nám v mnohých případech velmi usnadní vlastní výrobu a dohotovení - zdobení cukrářských výrobků. I tyto okolnosti bylo nutné do textu třetího vydání zahrnout.Tato kniha je určena především pro výuku předmětu cukrářská výroba učebního oboru cukrář, stejně jako je možné i její využití k výuce popsané problematiky na hotelových školách i pro doplnění učiva v oboru kuchař. Zároveň je koncipována k praktickému využití jako užitečná pomůcka pro mnohé odborníky v cukrářské výrobě, ale může posloužit i amatérským zájemcům a nadšencům o tento náročný, ale krásný obor.
Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Ke knize "Cukrářská technologie" doporučujeme také:
Suroviny pro UO Cukrář Suroviny pro UO Cukrář
Cukrářská výroba III Cukrářská výroba III
Stroje a zařízení -- Pro UO Cukrář, Pekař Stroje a zařízení
Receptury pro cukrářskou výrobu - Korpusy (3. vydání) Receptury pro cukrářskou výrobu
Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty (3. vydání) Receptury pro cukrářskou výrobu
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.