načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Cuisine tcheque traditionnelle / Tradiční česká kuchyně (francouzsky) – Viktor Faktor

Cuisine tcheque traditionnelle / Tradiční česká kuchyně (francouzsky)
-18%
sleva

Kniha: Cuisine tcheque traditionnelle / Tradiční česká kuchyně (francouzsky)
Autor: Viktor Faktor

Kniha kuchařských předpisů typických českých pokrmů, oblíbená jídla každodenní i sváteční. ... (celý popis)
Titul je na partnerském skladu >10ks - doručujeme za 3 pracovní dny
Jazyk: francouzsky
Vaše cena s DPH:  359 Kč 293
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
9,8
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: PRÁH
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2010
Počet stran: 100
Rozměr: 246 x 170 x 13 mm
Úprava: barevné ilustrace
Vydání: 1. ed.
Spolupracovali: plats photographié par Jiří Poláček
illustrations de Jiří Votruba
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Jazyk: francouzsky
Vazba: Knihy - vázané
Datum vydání: 1. 2. 2010
Nakladatelské údaje: Prague, Práh, 2007
ISBN: 978-80-7252-178-4
EAN: 9788072521784
Popis / resumé

Kniha kuchařských předpisů typických českých pokrmů, oblíbená jídla každodenní i sváteční.

Popis nakladatele

Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce, či u příležitosti svatební hostiny a dalších rodinných oslav.
Receptům je ponechán původní český název a jsou oživeny kulinářskými zajímavostmi z české historie i současnosti! Nejsou opomenuty ani názory některých známých osob, které v minulosti navštívili Čechy – jak jim chutnala česká kuchyně a jak pohlíželi na české gastronomické zvyklosti!


Mijotez des plats selon ce livre abondant de recettes tcheques typiques, dont l'origine remonte a un passé lointain mais dont le succes est resté intact jusqu’a aujourd'hui. Vous y trouverez des idées pour tous les jours, mais aussi les mets servis lors des fetes de Noël et de Pâques, ou encore lors de mariages.
Chaque plat s'accompagne de son nom d'origine en tcheque, ainsi que d'intéressantes annotations culinaires ayant trait a l’histoire et a l'actualité tcheque ! En outre, vous découvrirez des citations de personnages célebres qui ont visité la Tchéquie : les plats qui les ont régalé et leur vision des habitudes gastronomiques tcheques !
Viktor Faktor, auteur du livre, est un spécialiste de la cuisine tcheque et internationale. Il a déja publié une dizaine de livres de cuisine. Il est a la fois écrivain, explorateur, et traducteur de livres historiques et philosophiques.
Jiří Votruba, célebre illustrateur tcheque, apporte au livre sa touche d'humour et de fantaisie. Les visiteurs étrangers venus découvrir la République tcheque rencontrent ses oeuvres a quasi « tous les coins de rue ».
Le photographe Karel Poláček et la styliste alimentaire Blanka Poláčková, professionnels tcheques en vue, ont photographié et arrangé les plats du livre.
Ce livre est recommandé par l’Association des cuisiniers et pâtissiers de la République tcheque.

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Viktor Faktor - další tituly autora:
Zápisky od pěti moří Zápisky od pěti moří
Tradiční česká kuchyně (rusky) Tradiční česká kuchyně (rusky)
Staropražská kuchařka Staropražská kuchařka
Cocina De La Vieja Praga -- Staropražská kuchařka Cocina De La Vieja Praga
La Cuisine pragoise ancienne -- Staropražská kuchařka La Cuisine pragoise ancienne
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.