
×

-20%
sleva
sleva
Kniha:
Cucina Ceca
Autor:
Lea Filipová
Podtitul: Česká kuchyně (italsky)
Několik předpisů na přípravu pokrmů tradiční české kuchyně.
Titul doručujeme za 3 pracovní dny
Jazyk: italsky

Specifikace
Nakladatelství: | » SLOVART |
Médium / forma: | Tištěná kniha |
Rok vydání: | 2009 |
Počet stran: | 64 |
Rozměr: | 207 x 138 x 12 mm |
Úprava: | barevné ilustrace |
Vydání: | 3. ed., riv. |
Skupina třídění: | Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
Jazyk: | italsky |
Vazba: | Knihy - vázané |
Datum vydání: | 1. 6. 2009 |
Nakladatelské údaje: | Praga, Slovart, 2009 |
ISBN: | 978-80-7391-283-3 |
EAN: | 9788073912833 |
Popis / resumé
Několik předpisů na přípravu pokrmů tradiční české kuchyně.
Popis nakladatele
Česká kuchařka v italštině. Přehledně napsané postupy, velké množství rad a obměn základních receptů, barevné fotografie ...
Další popis
Kuchařka tradičních českých pokrmů v italském jazyce.
Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Naučná literatura > Jídla, kuchyně a kuchařství > Česká jídla
Naučná literatura > Třídění dle formy > Recepty > Kuchařské recepty
Cizojazyčné knihy > Cizojazyčná naučná lit. > Italsky > Jídla, kuchyně a kuchařství
Katalog vybraných autorů > F > Filipová – Lea Filipová
Katalog nakladatelství > S > SLOVART
Lea Filipová - další tituly autora: