načítání...
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Čtyři roční období na talíři - Jaroslav Sapík; Jiří Babica

Zvolená kategorie:
  > > > > Čtyři roční období na talíři  
Kniha teď bohužel není dostupná.

»hlídat dostupnost
hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Kniha: Čtyři roční období na talíři
Autor: ;

Životním posláním autorů této jedinečné knihy je vaření. Poprvé se potkali v roce 1978, na Václavském náměstí v kuchyni hotelu Ambassador, kde byl Jaroslav šéfkuchařem a Jiří k němu nastoupil jako ...

Nakladatelství: EMINENT
Rok vydání: 2016-10-14
Počet stran: 192
Rozměr: 250 x 175 x 16 mm
Úprava: 189 stran : barevné ilustrace
Vazba: Vázaný
Doporučená novinka pro týden: 2016-42
ISBN: 978-80-7281-509-8
EAN: 9788072815098
Ukázka: » zobrazit ukázku
Předmětná hesla
Popis

Životním posláním autorů této jedinečné knihy je vaření. Poprvé se potkali v roce 1978, na Václavském náměstí v kuchyni hotelu Ambassador, kde byl Jaroslav šéfkuchařem a Jiří k němu nastoupil jako kuchařský talent. Byl to náš progresivní elév, vzpomíná nestor českých kuchařů a jeho kolega doplňuje: Už tehdy jsem si uvědomil, že se pro tohle povolání narodil.

Jejich životní cesty se pak obloukem osudově protnuly na Barrandově. Čtyři roční období jsou jejich prvním společným knižním projektem. Jaroslav Sapík, špička v kuchařském oboru a propagátor české kuchyně doma
i v zahraničí, vaří pro širokou veřejnost a hlavně pro hosty ve svojí rodinné restauraci. Jiří Babica je jeden z našich nejoblíbenějších televizních kuchařů a jeho doménou je vaření určené pro všechny. Vždycky jsem chtěl, aby si moje recepty zvládnul připravit každý doma sám a měl z vaření radost.

Rytmus střídajících se ročních období provází i jejich společnou knihu a lahodně se vine celým rokem. Používají při tom hodně surovin, které jsou v dané roční době přirozeně dostupné a patří do ní. K jaru patří kozí sýr, mladé telecí nebo šťovík, k létu třešně a ryby, k podzimu švestky a zvěřina a zima, to je samozřejmě česká zabijačka. Pokud tomu rozumíte, stane se vám tato kniha radostí i inspirací. (čtyři roční období na talíři)

Související tituly:
Divoška Divoška
Procházková Šárka
Cena: 332 Kč
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.


Ukázka / obsah

Váš prohlížeč bohužel nemá PDF plugin, ale můžete si ukázku stáhnout zde.



       

internetové knihkupectví - online prodej knih


Knihy.ABZ.cz - obchod s příběhy -  © 2004-2016 - ABZ ABZ knihy, a.s.