načítání...
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Čtyři roční období na talíři - Jaroslav Sapík; Jiří Babica

  > > > > Čtyři roční období na talíři  
Čtyři roční období na talíři

Kniha: Čtyři roční období na talíři
Autor: ;

Životním posláním autorů této jedinečné knihy je vaření. Poprvé se potkali v roce 1978, na Václavském náměstí v kuchyni hotelu Ambassador, kde byl Jaroslav šéfkuchařem a Jiří k němu nastoupil jako ...


Titul doručujeme za 2 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  310
+
-
ks
rozbalKdy zboží dostanu
rozbalVýhodné poštovné: 39Kč
rozbalOsobní odběr zdarma
Doporučená cena:  349 Kč
11%
naše sleva
10,3
bo za nákup

hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » EMINENT
Rok vydání: 201610
Počet stran: 189
Rozměr: 260,0x180,0x10,0 mm
Úprava: tran : barevné ilustrace
Hmotnost: 0,713kg
Jazyk: česky
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Doporučená novinka pro týden: 2016-42
ISBN: 978-80-7281-509-8
EAN: 9788072815098
Ukázka: » zobrazit ukázku
Popis

Životním posláním autorů této jedinečné knihy je vaření. Poprvé se potkali v roce 1978, na Václavském náměstí v kuchyni hotelu Ambassador, kde byl Jaroslav šéfkuchařem a Jiří k němu nastoupil jako kuchařský talent. Byl to náš progresivní elév, vzpomíná nestor českých kuchařů a jeho kolega doplňuje: Už tehdy jsem si uvědomil, že se pro tohle povolání narodil.  Jejich životní cesty se pak obloukem osudově protnuly na Barrandově. Čtyři roční období jsou jejich prvním společným knižním projektem. Jaroslav Sapík, špička v kuchařském oboru a propagátor české kuchyně doma i v zahraničí, vaří pro širokou veřejnost a hlavně pro hosty ve svojí rodinné restauraci. Jiří Babica je jeden z našich nejoblíbenějších televizních kuchařů a jeho doménou je vaření určené pro všechny. Vždycky jsem chtěl, aby si moje recepty zvládnul připravit každý doma sám a měl z vaření radost.   Rytmus střídajících se ročních období provází i jejich společnou knihu a lahodně se vine celým rokem. Používají při tom hodně surovin, které jsou v dané roční době přirozeně dostupné a patří do ní. K jaru patří kozí sýr, mladé telecí nebo šťovík, k létu třešně a ryby, k podzimu švestky a zvěřina a zima, to je samozřejmě česká zabijačka. Pokud tomu rozumíte, stane se vám tato kniha radostí i inspirací.

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Jaroslav Sapík; Jiří Babica - další tituly autora:
Babicovy dobroty -- Jak jíst dobře, levně a s chutí Babicovy dobroty
Babica, Jiří
Cena: 266 Kč
Babicovy dobroty 2. Babicovy dobroty 2.
Babica, Jiří
Cena: 266 Kč
Babicovy dobroty Babicovy dobroty
Babica, Jiří
Cena: 310 Kč
Sváteční vaření u Babiců -- ...když začnou vonět máminy ořechové rohlíčky Sváteční vaření u Babiců
Babica, Jiří
Cena: 66 Kč
Babicovy fotbalové dobroty -- Recepty pro všechny fanynky a fanoušky Babicovy fotbalové dobroty
Babica, Jiří
Cena: 266 Kč
Jiří Babica na cestách Jiří Babica na cestách
Babica, Jiří
Cena: 310 Kč
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.


Ukázka / obsah

Váš prohlížeč bohužel nemá PDF plugin, ale můžete si ukázku stáhnout zde.



       

internetové knihkupectví - online prodej knih


Knihy.ABZ.cz - obchod s příběhy -  © 2004-2017 - ABZ ABZ knihy, a.s.