
×

-20%
sleva
sleva
Kniha:
Creme brulée a panna cotta
Autor:
Jette Sander
Podtitul: Svěží i hřejivé
Návody na přípravu oblíbených pokrmů ve formě snídaní, svačin, předkrmů, hlavních jídel a dezertů. Sladké pokrmy s čokoládou, ovocem. Pikantní jídla s bylinkami a kořením, zeleninou, masem a rybami. Obrazová publikace receptů na přípravu
... (celý popis)
Titul doručujeme za 6 pracovních dní (poslední kusy u dodavatele, dodání s pravděpodobností 90%)

Specifikace
Nakladatelství: | » Ikar |
Médium / forma: | Tištěná kniha |
Rok vydání: | 2016 |
Počet stran: | 128 |
Rozměr: | 266 x 217 x 17 mm |
Úprava: | barevné ilustrace |
Vydání: | Vydání první |
Spolupracovali: |
fotografie Iris Kaczmarczyková z německého originálu Crème brulée & Panna cotta ... přeložil Rudolf Rada |
Skupina třídění: | Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
Vazba: | Knihy - vázané |
Datum vydání: | 11. 7. 2016 |
ISBN: | 978-80-249-2976-7 |
EAN: | 9788024929767 |
Popis / resumé
Návody na přípravu oblíbených pokrmů ve formě snídaní, svačin, předkrmů, hlavních jídel a dezertů. Sladké pokrmy s čokoládou, ovocem. Pikantní jídla s bylinkami a kořením, zeleninou, masem a rybami. Obrazová publikace receptů na přípravu sladkých i slaných variací krémových lahůdek.
Popis nakladatele
Ať již preferujete creme brulée, dezert, který celosvětově proslavil film Amélie z Montmartru, nebo jemnou smetanovou panna cottu, tato kniha s více než 50 recepty vám přináší mnoho slaných i sladkých variací pro přípravu rafinovaného dezertu či slaného pohoštění. (svěží i hřejivé)
Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Naučná literatura > Jídla, kuchyně a kuchařství > Dezerty
Katalog předmětový > P > Předkrmy
Naučná literatura > Třídění dle formy > Recepty > Kuchařské recepty
Katalog nakladatelství > I > Ikar
Ke knize "Creme brulée a panna cotta - Svěží i hřejivé" doporučujeme také: