načítání...
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Cocina tradicional checa / Tradiční česká kuchyně (španělsky) - Viktor Faktor

Cocina tradicional checa / Tradiční česká kuchyně (španělsky)
-20%
sleva

Kniha: Cocina tradicional checa / Tradiční česká kuchyně (španělsky)
Autor: Viktor Faktor

Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se ... (celý popis)
Titul doručujeme za 3 pracovní dny
Jazyk: španělsky
Vaše cena s DPH:  359 Kč 287
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
9,6
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 39Kč
rozbalOsobní odběr zdarma


hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: PRÁH
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2010
Počet stran: 100
Rozměr: 246 x 170 x 13 mm
Úprava: barevné ilustrace
Vydání: Ed. 1.
Spolupracovali: fotografías Jiří Poláček
ilustración Jiří Votruba
Jazyk: španělsky
Vazba: Vázaný
Datum vydání: 1. 2. 2010
Nakladatelské údaje: Praha, Práh, 2007
ISBN: 978-80-7252-181-4
EAN: 9788072521814
Popis / resumé

Kniha kuchařských předpisů typických českých pokrmů, oblíbená jídla každodenní i sváteční.

Popis nakladatele

Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce, či u příležitosti svatební hostiny a dalších rodinných oslav. Receptům je ponechán původní český název a jsou oživeny kulinářskými zajímavostmi z české historie i současnosti! Nejsou opomenuty ani názory některých známých osob, které v minulosti navštívili Čechy – jak jim chutnala česká kuchyně a jak pohlíželi na české gastronomické zvyklosti!


Sírvase utilizar este libro de cocina para preparar los platos típicos checos muy antiguos que gracias a su popularidad se han conservado hasta el día de hoy. Platos para cada día y para los días de fiesta (la Pascua, la Navidad), platos especiales para banquetes de boda u otras fiestas familiares.
Las recetas llevan los nombres tradicionales checos, incluyen curiosidades culinarias de la historia y la actualidad checa. No debemos olvidar las opiniones de algunas personalidades famosas que visitaron Bohemia en el pasado – acerca de la cocina checa y de las costumbres gastronómicas checas.
El autor del libro – Viktor Faktor – es conocedor de la cocina checa e internacional. Publicó una decena de libros de cocina. Es escritor, viajero y traductor de la literatura histórica y filosófica.
Las ilustraciones de Jiří Votruba proporcionan humor y relajamiento. Este artista plástico checo es muy popular y Los visitantes extranjeros en la República Checa pueden ver sus obras prácticamente „en cada esquina.“
Las fotografías de los platos en este libro fueron elaboradas y disenados por especialistas checos de primera categoría – el fotógrafo Karel Poláček y la disenadora Blanka Poláčková.
El libro ha sido recomendado por la Asociación de cocineros y dulceros de la República Checa.

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Viktor Faktor - další tituly autora:
Švejkova kuchařka Švejkova kuchařka
Altprage Kochbuch -- Staropražská kuchařka Altprage Kochbuch
Old Prague Cookbook -- Staropražská kuchařka Old Prague Cookbook
Staropražská kuchařka Staropražská kuchařka
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz - online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2019 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist