načítání...
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů -- Svazek II. - Jana Dostálová

Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů -- Svazek II.
-17%
sleva

Kniha: Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů -- Svazek II.
Autor:

Publikace vás naučí jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelnost a využitelnost živin (bílkovin, tuků, ... (celý popis)
Titul doručujeme za 3 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  138 Kč 115
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
3,8
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 69Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79% 93%   celkové hodnocení
3 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Forsapi
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2008
Počet stran: 53
Rozměr: 207,0x137,0x5,0 mm
Úprava: barev. ilustrace
Vydání: 1. vyd.
Hmotnost: 0,078kg
Jazyk: česky
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
ISBN: 978-80-903820-8-4
EAN: 9788090382084
Ukázka: » zobrazit ukázku
Popis / resumé

Popis jednotlivých technologických postupů při přípravě potravin, výhody i nevýhody konzumace syrové stravy, grilování a dalších postupů.

Popis nakladatele

Publikace vás naučí jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelnost a využitelnost živin (bílkovin, tuků, sacharidů, minerálních látek) i látek ochranných (zejména vitaminů). Dozvíte se, jak žádoucím způsobem ovlivnit senzorické vlastnosti jídla. V knížce je popsána předběžná úprava potravin, jednotlivé postupy při tepelné úpravě (vaření, dušení, pečení, opékání, grilování, smažení, pražení a mikrovlnný ohřev), použití nízkých teplot (chlazení a mražení) a změny, ke kterým při nich dochází. Pozornost je věnována i dohotovování pokrmů, zahušťování, úpravě na talíři, volbě správné teploty atd. Průvodce očkováním. Máme se bát chřipky?

Předmětná hesla
Potraviny -- Zdravotní aspekty
Potravinářská technologie -- zdravotní aspekty
Kuchařství -- zdravotní aspekty
Kniha je zařazena v kategoriích
Jana Dostálová - další tituly autora:
Zákazníci kupující knihu "Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů -- Svazek II." mají také často zájem o tyto tituly:
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.


Ukázka / obsah


       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz - online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2018 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist