načítání...
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů - II. svazek - Jana Dostálová

  > > > > Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů  
-17%
sleva

Kniha: Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů - II. svazek
Autor:

Publikace je zaměřena na získání informací, jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelsnost, využitelnost ...
Titul doručujeme za 3 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  138 Kč 114
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
3,8
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 69Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79% 93%   celkové hodnocení
3 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Forsapi
Rok vydání: 2012-07-31
Počet stran: 58
Rozměr: 205 x 135 x 3 mm
Úprava: 53 stran : barev. ilustrace
Vydání: 1. vyd.
Vazba: Paperback
ISBN: 978-80-903820-8-4
EAN: 9788090382084
Ukázka: » zobrazit ukázku
Popis

Publikace je zaměřena na získání informací, jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelsnost, využitelnost živin i ochranných látek. Poskytuje informace, jak žádoucím způsobem ovlivnit senzorické vlastnosti (chuť, vůni, barvu, texturu) i celkový vzhled.

Předmětná hesla
Potraviny -- Zdravotní aspekty
Potravinářská technologie -- zdravotní aspekty
Kuchařství -- zdravotní aspekty
Kniha je zařazena v kategoriích
Jana Dostálová - další tituly autora:
Nakupujeme s rozumem, vaříme s chutí Nakupujeme s rozumem, vaříme s chutí
Málková, Iva; Dostálová, Jana
Cena: 608 Kč
Základy teorie práva Základy teorie práva
Dostálová, Jana; Harvánek, Jaromír
Cena: 315 Kč
Potravinářské zbožíznalství Potravinářské zbožíznalství
Dostálová, Jana; Kadlec, Pavel
Cena: 485 Kč
Luštěniny a luskové zeleniny v lidské výživě – Kuchařka Luštěniny a luskové zeleniny v lidské výživě – Kuchařka
Houba, Miroslav; Dostálová, Jana
Cena: 188 Kč
Průvodce architekturou Telče -- Podrobný česko-anglický průvodce památkami města Průvodce architekturou Telče
Bláha, Jiří; Indrová, Martina; Goryczková, Naděžda; Bláhová, Lucie; Dostálová, Jana
Cena: 526 Kč
Mléko - přítel nebo nepřítel -- Jak postupovat při nesnášenlivosti mléka Mléko
Dostálová, Jana; Kohout, Pavel; Růžičková, Lucie; Szitányi, Natália; Szitányi, Peter
Cena: 100 Kč
 
Zákazníci kupující knihu "Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů - II. svazek" mají také často zájem o tyto tituly:
Potraviny - součást zdravého životního stylu Potraviny
Kohout, Pavel
Cena: 153 Kč
Základy klinické výživy - svazek I. Základy klinické výživy
Kohout, Pavel; Kotrlíková, Eva
Cena: 142 Kč
Potraviny pro zdravou výživu od A do Z Potraviny pro zdravou výživu od A do Z
Mandžuková, Jarmila
Cena: 142 Kč
Vybrané kapitoly z klinické výživy I. Vybrané kapitoly z klinické výživy I.
Kohout, Pavel; kolektiv
Cena: 183 Kč
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.


Ukázka / obsah


       

internetové knihkupectví ABZ - online prodej knih


Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2018 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist