načítání...
menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů -- Svazek II. – Jana Dostálová

Fungujeme! Vážení zákazníci, e-shop je plně v provozu. Od 18. 5. 2020 jsou navíc všechny naše prodejny a výdejny otevřeny. Bližší informace naleznete zde
Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů -- Svazek II.
-16%
sleva

Kniha: Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů
Autor: Jana Dostálová
Podtitul: Svazek II.

Popis jednotlivých technologických postupů při přípravě potravin, výhody i nevýhody konzumace syrové stravy, grilování a dalších postupů. ... (celý popis)
Titul je na partnerském skladu >10ks - doručujeme za 2 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  143 Kč 120
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
4
boky za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 74Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79% 93%   celkové hodnocení
3 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Forsapi
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2008
Počet stran: 53
Rozměr: 207,0x137,0x5,0 mm
Úprava: barevné ilustrace
Vydání: 1. vyd.
Hmotnost: 0,078kg
Jazyk: česky
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Nakladatelské údaje: Praha, Forsapi, [2008?]
ISBN: 978-80-903820-8-4
EAN: 9788090382084
Ukázka: » zobrazit ukázku
Popis / resumé

Popis jednotlivých technologických postupů při přípravě potravin, výhody i nevýhody konzumace syrové stravy, grilování a dalších postupů.

Popis nakladatele

Publikace vás naučí jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelnost a využitelnost živin (bílkovin, tuků, sacharidů, minerálních látek) i látek ochranných (zejména vitaminů). Dozvíte se, jak žádoucím způsobem ovlivnit senzorické vlastnosti jídla. V knížce je popsána předběžná úprava potravin, jednotlivé postupy při tepelné úpravě (vaření, dušení, pečení, opékání, grilování, smažení, pražení a mikrovlnný ohřev), použití nízkých teplot (chlazení a mražení) a změny, ke kterým při nich dochází. Pozornost je věnována i dohotovování pokrmů, zahušťování, úpravě na talíři, volbě správné teploty atd. Průvodce očkováním. Máme se bát chřipky?

Předmětná hesla
PotravinyZdravotní aspekty
Potravinářská technologie – zdravotní aspekty
Kuchařství – zdravotní aspekty
Kniha je zařazena v kategoriích
Jana Dostálová - další tituly autora:
Nakupujeme s rozumem, vaříme s chutí Nakupujeme s rozumem, vaříme s chutí
Základy teorie práva Základy teorie práva
Potravinářské zbožíznalství Potravinářské zbožíznalství
Luštěniny a luskové zeleniny v lidské výživě – Kuchařka Luštěniny a luskové zeleniny v lidské výživě – Kuchařka
Mléko - přítel nebo nepřítel -- Jak postupovat při nesnášenlivosti mléka Mléko - přítel nebo nepřítel
 
Ke knize "Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů -- Svazek II." doporučujeme také:
Potraviny - součást zdravého životního stylu Potraviny
Potraviny pro zdravou výživu od A do Z Potraviny pro zdravou výživu od A do Z
Tajemství výrobců potravin Tajemství výrobců potravin
Vybrané kapitoly z klinické výživy I. -- Svazek II. Vybrané kapitoly z klinické výživy I.
Chemie Potravin I. + II. Chemie Potravin I. + II.
Základy klinické výživy -- Svazek I. Základy klinické výživy
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.


Ukázka / obsah


       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2020 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist