načítání...
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů - II. svazek - Jana Dostálová

Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů - II. svazek
-17%
sleva

Kniha: Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů - II. svazek
Autor:

Publikace je zaměřena na získání informací, jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelsnost, využitelnost ...
Titul doručujeme za 2 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  138 Kč 114
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
3,8
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 69Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79% 93%   celkové hodnocení
3 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Forsapi
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2012-07-31
Počet stran: 58
Rozměr: 205 x 135 x 3 mm
Úprava: 53 stran : barev. ilustrace
Vydání: 1. vyd.
Vazba: Paperback
ISBN: 978-80-903820-8-4
EAN: 9788090382084
Ukázka: » zobrazit ukázku
Popis

Publikace je zaměřena na získání informací, jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelsnost, využitelnost živin i ochranných látek. Poskytuje informace, jak žádoucím způsobem ovlivnit senzorické vlastnosti (chuť, vůni, barvu, texturu) i celkový vzhled.

Předmětná hesla
Potraviny -- Zdravotní aspekty
Potravinářská technologie -- zdravotní aspekty
Kuchařství -- zdravotní aspekty
Kniha je zařazena v kategoriích
Jana Dostálová - další tituly autora:
Zákazníci kupující knihu "Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů - II. svazek" mají také často zájem o tyto tituly:
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.


Ukázka / obsah


       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz - online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2018 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist