načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Co naše babičky uměly a na co my jsme zapomněli – Michaela Učňová

Co naše babičky uměly a na co my jsme zapomněli
-16%
sleva

Kniha: Co naše babičky uměly a na co my jsme zapomněli
Autor: Michaela Učňová

– Věčně živým tématem moderní doby jsou nejrůznější diety, výživné ingredience, zaručeně zdravé polotovary a moderní postupy úpravy potravin. Přitom stačí tak málo - znovuobjevit životadárnou sílu přírodních produktů, tradic a umu našich ... (celý popis)
335
Kniha teď bohužel není dostupná.


»hlídat dostupnost
Alternativy:

hodnoceni - 75.3%hodnoceni - 75.3%hodnoceni - 75.3%hodnoceni - 75.3%hodnoceni - 75.3% 87%   celkové hodnocení
3 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: Česká televize
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2019
Počet stran: 202
Rozměr: 250,0x210,0x14,0 mm
Úprava: barevné ilustrace, portréty
Vydání: Vydání první
Skupina třídění: Domácí hospodářství
Hmotnost: 0,81kg
Jazyk: česky
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Novinka týdne: 2019-19
Datum vydání: 201904
ISBN: 978-80-7404-316-1
EAN: 9788074043161
Literární ceny
Kniha byla nominována na literární cenu "Cena Český Bestseller – 2019 – Zdraví a životní styl".
Více informací o prestižních literárních oceněních lze nalézt na stránce » literární ceny.
Popis

Věčně živým tématem moderní doby jsou nejrůznější diety, výživné ingredience, zaručeně zdravé polotovary a moderní postupy úpravy potravin. Přitom stačí tak málo - znovuobjevit životadárnou sílu přírodních produktů, tradic a umu našich předků a umět využívat bohatství nabízeného přírodou.

Pojďte společně s moderátory Simonou, Terezou a Petrem objevovat pozapomenuté dovednosti našich babiček. Naučíte se s nimi připravovat kvalitní domácí pokrmy a produkty nezatížené zbytečnou chemií, osvojíte si léty prověřené tipy z domácího lékaře.
Upečete si sytý kváskový chléb, aniž byste potřebovali pec. Vyzkoušíte si králíka na medu, švestkové rozpeky nebo nakládaný sýr a možná budete překvapeni, jak jednoduchá jejich příprava ve skutečnosti je. Stejně jako třeba výroba domácí šťávy, protože ovoce bývá stále na dosah, nebo ořechového likéru anebo pampeliškové kávy či doma uvařeného piva. Seznámíte se s tradičními metodami nakládání, kvašení, louhování a konzervace. Dozvíte se mnoho rad z lidového léčitelství, protože bylinky mají stejnou sílu dnes jako před sto lety. Co pomáhá na nachlazení, jak správně provádět Priessnitzův zábal, čím ulevit atopické pokožce anebo co přiložit na namožené svaly.
Tato kniha vznikla podle divácky oblíbeného pořadu České televize a přináší nejen úspěšné návody a postupy z televizní obrazovky, ale i spoustu tipů a receptů navíc. Dopřejte si energii z darů přírody, připomeňte si důvtip našich babiček!

Předmětná hesla
Související tituly dle názvu:
Ke knize "Co naše babičky uměly a na co my jsme zapomněli" doporučujeme také:
Léto, kdy jsem zkrásněla Léto, kdy jsem zkrásněla
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.