načítání...
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Chvála české kuchyně -- tradice, jídlo, stolování, osobnosti - Jarmila Schreiberová; Hugo Schreiber; Yvetta Dörflová

Chvála české kuchyně -- tradice, jídlo, stolování, osobnosti
-18%
sleva

Kniha: Chvála české kuchyně -- tradice, jídlo, stolování, osobnosti
Autor: ; ;

- Poprvé v naší vydavatelské praxi vychází kniha Chvála české kuchyně - tradice, jídlo, stolování, osobnosti, která mapuje celé panorama české gastronomie. - Je to dílo určené ... (celý popis)
Titul doručujeme za 2 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  649 Kč 532
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
17,7
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 29Kč
rozbalOsobní odběr zdarma


hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79% 93%   celkové hodnocení
3 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Perseus
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2016
Počet stran: 477
Rozměr: 265,0x210,0x35,0 mm
Úprava: ilustrace (některé barevné), portréty, faksimile
Vydání: 1. vydání
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Hmotnost: 1,7195kg
Jazyk: česky
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Datum vydání: 201610
ISBN: 978-80-904757-1-7
EAN: 9788090475717
Popis / resumé

Kniha mapuje celé panorama české gastronomie. Je to dílo určené nejen široké veřejnosti, ale především odborníkům. V pěti kapitolách zachycuje tradiční český rok; principy vaření; vývoj potravin; oborové kuchyně i proměny stylu vaření; obsluhy a stolování. Jsou zde klíčové osobnosti české kuchyně od Bavora Rodovského z Hustiřan, M. D. Rettigové, Anuše Kejřové, Marie Sandtnerové až po rybího krále Jindřicha Vaňhu a soudobé nositele Michelinských hvězd. Kapitoly obohacují literární ukázky z děl českých spisovatelů. Významnou součásti knihy je obrazová a fotografická dokumentace.

Popis nakladatele

Poprvé v naší vydavatelské praxi vychází kniha Chvála české kuchyně - tradice, jídlo, stolování, osobnosti, která mapuje celé panorama české gastronomie.

Je to dílo určené nejen široké veřejnosti, ale především odborníkům.

V pěti kapitolách zachycuje tradiční český rok; principy vaření; vývoj potravin; oborové kuchyně i proměny stylu vaření; obsluhy a stolování. Jsou zde klíčové osobnosti české kuchyně od Bavora Rodovského z Hustiřan, M. D. Rettigové, Anuše Kejřové, Marie Sandtnerové až po rybího krále Jindřicha Vaňhu a soudobé nositele Michelinských hvězd.

Kapitoly obohacují literární ukázky z děl českých spisovatelů. Významnou součásti knihy je obrazová a fotografická dokumentace.

(tradice, jídlo, stolování, osobnosti)
Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Jarmila Schreiberová; Hugo Schreiber; Yvetta Dörflová - další tituly autora:
Desatera Desatera
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz - online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2019 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist