načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Chateau Visegrad – Viktor Faktor

Chateau Visegrad
-12%
sleva

Kniha: Chateau Visegrad
Autor: Viktor Faktor

Chateau Visegrád je výpravná obrazová publikace o čtyřech zámcích, českém Zbirohu, polském Wojanowě, slovenské Belé a maďarském Degenfeldu, na které se vysoká gastronomie po pádu železné opony vrátila. Stalo se tak díky tomu, že se z nich ... (celý popis)
Titul doručujeme za 3 pracovní dny
Jazyk: anglicky
Vaše cena s DPH:  490 Kč 431
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
14,4
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » COLUMBUS
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2014
Počet stran: 83
Rozměr: 308,0x310,0x15,0 mm
Úprava: ilustrace (převážně barevné), 1 mapa
Vydání: 1st ed.
Spolupracovali: text Viktor Faktor
Skupina třídění: Hotelnictví. Stravování
Hmotnost: 1,029kg
Jazyk: anglicky
Vazba: Pevná bez přebalu matná
Datum vydání: 201412
Nakladatelské údaje: Prague, P.A.R.K. line in cooperation with Columbus holdings, 2014
ISBN: 978-80-905218-2-7
EAN: 9788090521827
Popis / resumé

Chateau Visegrád je výpravná obrazová publikace o čtyřech zámcích, českém Zbirohu, polském Wojanowě, slovenské Belé a maďarském Degenfeldu, na které se vysoká gastronomie po pádu železné opony vrátila. Stalo se tak díky tomu, že se z nich staly luxusní hotely, s věhlasnými kuchaři, díky nim také vzniklo speciální slavnostní pětichodové menu, které pro tuto knihu fotografoval Ondřej Kavan. Autorem literárního zpracování historie jednotlivých zámků dějin vysoké gastronomie i samotných receptů je Viktor Faktor.

Popis nakladatele

Za léta totality se z hradů a zámků zemí Visegrádu vytratila vysoká gastronomie. V lepších případech v nich vznikly prohlídkové okruhy, kde jen málokdo tušil, co se kdysi podávalo na zaprášeném porcelánu, odděleného od školních zájezdů červenými špagáty. V horším případě se o zámky podělili lidové armády a združstevnění zemědělci.

Chateau Visegrád je výpravná obrazová publikace o čtyřech zámcích, českém Zbirohu, polském Wojanowě, slovenské Belé a maďarském Degenfeldu, na které se vysoká gastronomie po pádu železné opony vrátila. Stalo se tak díky tomu, že se z nich staly luxusní hotely, s věhlasnými kuchaři, díky nim také vzniklo speciální slavnostní pětichodové menu, které pro tuto knihu fotografoval Ondřej Kavan. Autorem literárního zpracování historie jednotlivých zámků dějin vysoké gastronomie i samotných receptů je Viktor Faktor. Výpravné provedení knihy a její vydání jen v angličtině bylo možné také díky nezanedbatelné pomoci Visegrádského fondu.

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Viktor Faktor - další tituly autora:
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.