načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Moderní česká cukrařina – Josef Maršálek

Moderní česká cukrařina
-19%
sleva

Kniha: Moderní česká cukrařina
Autor: Josef Maršálek

Jak rafinovaně vylepšit laskonky, žloutkové řezy či větrníčky? Do kterého zákusku přidat špetku pepře nebo chilli? Recepty prestižními cenami ověnčeného cukráře, který pekl i pro britskou královnu. Nakladatelská anotace. Kráceno. ... (celý popis)
Titul doručujeme za 5 pracovních dní
Vaše cena s DPH:  369 Kč 299
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
10
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma
Titul je dostupný ve formě:
tištěná forma TIŠTĚNÁ
KNIHA

hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9% 100%   celkové hodnocení
2 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » XYZ
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2020
Počet stran: 192
Rozměr: 200 x 230 mm
Úprava: barevné ilustrace
Vydání: 1. vydání
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Vazba: vázaná s laminovaným potahem
Umístění v žebříčku: 748. nejprodávanější kniha za poslední měsíc
Datum vydání: 4. 2. 2020
ISBN: 9788075976246
EAN: 9788075976246
Popis / resumé

Jak rafinovaně vylepšit laskonky, žloutkové řezy či větrníčky? Do kterého zákusku přidat špetku pepře nebo chilli? Recepty prestižními cenami ověnčeného cukráře, který pekl i pro britskou královnu.

Popis nakladatele

Česká moderní cukrařina

Od vánočky až po nejnovější trendy v cukrařině. Nejlepší cukrářské recepty pohromadě!

I cukrářské řemeslo si zaslouží svého kreativního designéra – a Josef Maršálek je jedním z nejlepších. Prestižními cenami ověnčený cukrář pracoval více než sedm let v londýnském kulinárním týmu luxusního domu Harrods, pekl pro britskou královnu, cestoval po světě, sbíral zkušenosti v Americe i v Indii a udával cukrářské trendy celému světu. A teď sepsal na základě svých zkušeností kuchařku dostupnou pro všechny. Najdete v ní 47 jeho nejoblíbenějších receptů zahrnujících českou klasiku i moderní dobroty a můžete se inspirovat osvědčenými cukrářskými triky nejen pro začátečníky, ale i pro pokročilé. Nechte se zlákat a přijměte pozvání do sladkého světa plného lahodných krémů, křupavých těst, neodolatelných moučníků a sametových polev – do světa, který si ode dneška můžete upéct a připravit sami doma!

Další popis

Josef Maršálek vyzradil svá sladká tajemství a sepsal 47 skvělých receptů – nechte se vést jeho radami a inspirujte se triky, které v praxi používá. Jak rafinovaně vylepšit laskonky, žloutkové řezy či větrníčky? Do kterého zákusku přidat špetku pepře nebo chilli? Neptejte se a raději pečte a ochutnávejte! Recepty prestižními cenami ověnčeného cukráře, který pekl i pro britskou královnu, mají pouze jednu nevýhodu: nikdy nebudete mít dost… Bon appétit!


Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Josef Maršálek - další tituly autora:
Pístový motor - Studijní modul 16 Pístový motor
Pohon - Studijní modul 14 Pohon - Studijní modul 14
Péct, milovat a žít Péct, milovat a žít
 (e-book)
Péct, milovat, žít Péct, milovat, žít
 (e-book)
Moderní česká cukrařina Moderní česká cukrařina
 (e-book)
Moje sváteční pečení Moje sváteční pečení
 
Ke knize "Moderní česká cukrařina" doporučujeme také:
Péct, milovat a žít Péct, milovat a žít
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.