
×

-11%
sleva
sleva
Mapy, Atlasy:
Česká kuchyně
Autor:
Petr Stupka; Jan Eliášek
Podnázev: kapesní průvodce/německy
Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce,
... (celý popis)
Titul je na partnerském skladu >10ks - doručujeme za 3 pracovní dny
Jazyk: německy
Médium:
Mapy, Atlasy

Specifikace
Nakladatelství: | » MCU |
Médium: | Mapy, Atlasy |
Rok vydání: | 2016 |
Počet stran: | 76 |
Rozměr: | 221 x 115 x 5 mm |
Úprava: | barevné ilustrace, mapy, portréty |
Vydání: | 1. Ausg. |
Skupina třídění: | Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
Jazyk: | německy |
Datum vydání: | 1. 9. 2016 |
Nakladatelské údaje: | Český Krumlov, Vydavatelství MCU, 2014 |
ISBN: | 978-80-7339-120-1 |
EAN: | 9788073391201 |
Popis
Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky a pivní a vinný místopis.Jedinečný gastronomický průvodce ČESKÁ KUCHYNĚ čtenáře provede českými tradicemi a především jej seznámí s oblíbenými českými jídly a jejich recepty (svíčková na smetaně, bramborák, české knedlíky, aj.) (Traditionen, beliebte Speisen, Rezepte)
Předmětná hesla
Zařazeno v kategoriích
Ostatní > Publikace > Informační publikace
Naučná literatura > Třídění dle formy > Recepty > Kuchařské recepty
Katalog nakladatelství > M > MCU
Katalog předmětový > Z > Zvyky a obyčeje > Česko
Katalog vybraných autorů > E > Eliášek – Jan Eliášek
Katalog vybraných autorů > S > Stupka – Petr Stupka
Naučná literatura > Jídla, kuchyně a kuchařství > Česká jídla
Cizojazyčné knihy > Cizojazyčná naučná lit. > Německy > Jídla, kuchyně a kuchařství
Naučná literatura > Jídla, kuchyně a kuchařství > Gastronomie > Česko
Petr Stupka; Jan Eliášek - další tituly autora: