
×

-33%
sleva
sleva
Kniha:
Čerstvé ovoce a dezerty
Podtitul: Dobře jíst, dobře žít.
Předpisy na rozmanité pokrmy - snídaně, saláty, rychlé dezerty, moučníky a krémy, jejichž hlavní součástí je ovoce. Recepty jsou doplněny údaji o výživových hodnotách.
Titul doručujeme za 4 pracovní dny

Specifikace
Nakladatelství: | » Readers Digest Výběr |
Médium / forma: | Tištěná kniha |
Rok vydání: | 2011 |
Počet stran: | 160 |
Rozměr: | 230,0x302,0x12,0 mm |
Úprava: | barevné ilustrace |
Vydání: | Vyd. 1. |
Název originálu: | Fresh fruit and desserts |
Skupina třídění: | Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
Hmotnost: | 0,756kg |
Jazyk: | česky |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
Datum vydání: | 201101 |
Nakladatelské údaje: | Praha, Reader’s Digest Výběr, 2009 |
ISBN: | 978-80-7406-068-7 |
EAN: | 9788074060687 |
Popis / resumé
Předpisy na rozmanité pokrmy - snídaně, saláty, rychlé dezerty, moučníky a krémy, jejichž hlavní součástí je ovoce. Recepty jsou doplněny údaji o výživových hodnotách.
Popis nakladatele
Seznámíte se v ní s tradičními i méně obvyklými způsoby přípravy ovoce a ovocných moučníků, které nejen úžasně vypadají, ale také báječně chutnají.
Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích