načítání...
menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Bylinky, plody a houby – Jak je rozeznat, sbírat a jíst – Eva Maria; Wolfgang Dreyerovi

Bylinky, plody a houby - Jak je rozeznat, sbírat a jíst
-12%
sleva

Kniha: Bylinky, plody a houby
Autor: Eva Maria; Wolfgang Dreyerovi
Podtitul: Jak je rozeznat, sbírat a jíst

Atlas všeobecně rozšířených druhů bylin s popisem, dobou květu, možností sběru a použitím. ... (celý popis)
Titul je na partnerském skladu >10ks - doručujeme za 2 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  289 Kč 254
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
8,5
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 84.5%hodnoceni - 84.5%hodnoceni - 84.5%hodnoceni - 84.5%hodnoceni - 84.5% 100%   celkové hodnocení
4 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Víkend
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2010
Počet stran: 176
Rozměr: 197 x 129 x 15 mm
Úprava: barevné ilustrace
Název originálu: Wildkräuter, Beeren und Pilze
Spolupracovali: z německého originálu ... přeložil Vladimír Řehořek
Vazba: Knihy - vázané
Datum vydání: 1. 4. 2010
Nakladatelské údaje: [Líbeznice], Víkend, 2010
ISBN: 978-80-7433-02-16
EAN: 9788074330216
Popis / resumé

Atlas všeobecně rozšířených druhů bylin s popisem, dobou květu, možností sběru a použitím.

Popis nakladatele

Bylinkový salát třeba z kopřiv a sedmikrásek se připraví snadno – ale už jste někdy vyzkoušeli vlastnoručně pečený chleba z černého bezu, kořeněný olej z česneku medvědího, chutné brambory s bršlicí? Příroda před naším prahem je plná kulinářských pochoutek! Nemusíme jít až do pravěku za poznáním toho, co všechno naši předkové dokázali z okolní přírody pro sebe využít k snědku. Stačí vyzvědět od babiček nebo prababiček, zvláště pokud žily na venkově, co všechno z rostlin, které byly všude kolem, uměly jejich maminky nebo babičky zužitkovat v kuchyni.

Jak byliny, lesní plody a houby nejen bezpečně poznáte, ale také čerstvé a chutně zpracované přinesete na stůl, to najdete v této praktické příručce.

- Více než 100 domácích bylinek, lesních plodů a hub – uspořádaných

podle období sklizně

- Kvalitní fotografie zachycující všechny poznávací znaky

- Vyčerpávající informace o místu nálezu, době sklizně a o

jedovatých dvojnících

- Více než 100 receptů a kuchyňských rad (jak je rozeznat, sbírat a jíst)

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Ke knize "Bylinky, plody a houby - Jak je rozeznat, sbírat a jíst" doporučujeme také:
Bylinky do kuchyně a jejich jedovatí dvojníci Bylinky do kuchyně a jejich jedovatí dvojníci
Jedlé rostliny z prirody Jedlé rostliny z prirody
Byliny na kožní choroby a rány Byliny na kožní choroby a rány
Bylinky revue - léto Bylinky revue - léto
Moje léčivé rostliny Moje léčivé rostliny
Páter František Ferda -- experimenty, recepty, životní osudy Páter František Ferda
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.