načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Bon appétit! aneb Lekce francouzské kuchyně (Edice Apetit)

Bon appétit! aneb Lekce francouzské kuchyně (Edice Apetit)
-11%
sleva

Kniha: Bon appétit! aneb Lekce francouzské kuchyně (Edice Apetit)

Kniha představuje jednotlivé oblasti Francie a jejich gurmánské speciality. Následují všechny zásadní předpisy vyhlášených pokrmů a lahůdek z francouzské kuchyně. Recepty na přípravu snídaní, suflé, quiche, paštik, salátů, polévek, sýrových ... (celý popis)
Titul je na partnerském skladu >20ks - doručujeme za 3 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  329 Kč 293
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
9,8
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 75.3%hodnoceni - 75.3%hodnoceni - 75.3%hodnoceni - 75.3%hodnoceni - 75.3% 87%   celkové hodnocení
3 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » APETIT
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2013
Počet stran: 164
Rozměr: 246 x 198 x 18 mm
Úprava: barevné ilustrace, 1 mapa
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Vazba: Knihy - vázané
Datum vydání: 1. 11. 2013
Nakladatelské údaje: Praha, Burda Media 2000, 2013
ISBN: 978-80-87575-09-3
EAN: 9788087575093
Popis / resumé

Kniha představuje jednotlivé oblasti Francie a jejich gurmánské speciality. Následují všechny zásadní předpisy vyhlášených pokrmů a lahůdek z francouzské kuchyně. Recepty na přípravu snídaní, suflé, quiche, paštik, salátů, polévek, sýrových jídel, pokrmů, která se vaří na francouzském venkově a na pobřeží, moučníků. Průvodce po kulinářky nejzajímavějších místech Francie, kuchařské recepty na rozmanité, typicky francouzské pokrmy.

Popis nakladatele

Časopis Apetit uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské kuchyni je tady další přírůstek - kuchařka plná francouzských lahůdek a delikates. Kniha s názvem Bon appétit aneb Lekce francouzské kuchyně představí všechny zásadní recepty. Seznamte se s královnou všech kuchyní!

Kniha je rozdělena do sedmi kapitol. V oddílu Dobré ráno najdete návod na výrobu pravé francouzské bagety či máslového croissantu. V kapitole Na malý hlad hledejte inspiraci na saláty, slané koláče a další rychlá jídla, která si vychutnáte jako rychlý oběd nebo lehkou večeři. Oproti tomu v Noblesní Paříži najdete ta nejvyhlášenější jídla francouzské haute cuisine jako je kohout na víně nebo šneci. Kapitola Francouzský venkov vás naučí využívat méně známé druhy mas a zeleniny - jinými slovy vařit z toho, co dvůr zrovna dá. Vydáte se s námi i na ryby a mořské plody na středomořské pobřeží, na sýry do Alp i do cukrárny na sladkosti (těšte se na crepes Suzette, meringue s levandulí, makronky, creme brulee, třešňový clafoutis, čokoládový fondant, tarte tatin…)

Každá kapitola je uvedena servisní dvoustránkou, kde se dozvíte, jak správně nakupovat a použít francouzské suroviny (od sýrů až po víno) a prozradíme i tipy, jak jíst a žít jako Francouzi.

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Ke knize "Bon appétit! aneb Lekce francouzské kuchyně (Edice Apetit)" doporučujeme také:
Slané pečení Slané pečení
Grilování Grilování
Saláty Saláty
Moučníky Moučníky
Těstoviny - kuchařka z edice Apetit Těstoviny
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.