načítání...
menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Biodynamické vinohradnictví a vinařství - Pavel Pavloušek; František Muška; Lukáš Rudolfský; Radomil Hradil

Biodynamické vinohradnictví a vinařství
-15%
sleva

Kniha: Biodynamické vinohradnictví a vinařství
Autor: Pavel Pavloušek; František Muška; Lukáš Rudolfský; Radomil Hradil

Biodynamické vinohradnictví je nejen péče o révový keř v souladu s přírodními a kosmickými rytmy, ale hlavně péče o půdu pomocí bylinných preparátů, výluhů a zákvasů. Ve ... (celý popis)
Titul doručujeme za 3 pracovní dny
doručujeme do Vánoc
Vaše cena s DPH:  199 Kč 169
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
5,6
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 74Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

Titul je dostupný ve formě:
tištěná forma elektronická forma

hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Grada
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2018
Počet stran: 144
Rozměr: 144×207
Úprava: ilustrace (převážně barevné)
Vydání: První vydání
Skupina třídění: Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
Vazba: brožovaná vazba
Novinka týdne: 2018-41
Datum vydání: 25.9.2018
ISBN: 978-80-271-0418-5
EAN: 9788027104185
Popis

Biodynamické vinohradnictví je nejen péče o révový keř v souladu s přírodními a kosmickými rytmy, ale hlavně péče o půdu pomocí bylinných preparátů, výluhů a zákvasů. Ve vinném sklepě, kde vzniká autentické víno prosté veškerých přídatných látek, se pak uzavírá proces, kterému podléhají i veškeré práce na vinici.

Další popis

Biodynamické pěstování révy vinné zahrnuje nejen péči o révový keř v souladu s přírodními a kosmickými rytmy, ale je založeno zejména na péči o půdu, která keř vyživuje. Je-li půda zdravá, plná užitečných mikroorganismů a organické hmoty, není nutné používat chemická hnojiva. Cílem biodynamického pěstitele je eliminovat cizorodé vstupy, které ekosystém vinice zatěžují, a posilovat zdravotní stav révových keřů pouze nezbytnými, v místě vyrobenými bylinnými preparáty, výluhy a zákvasy, jež udržují půdu živou a vitální. A vinař svou prací ve vinném sklepě uzavírá proces, kterému podléhají i veškeré práce na vinici. Vyrábí víno autentické, prosté veškerých přídatných látek, odrážející staré technologické postupy a um našich předků.


Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Pavel Pavloušek; František Muška; Lukáš Rudolfský; Radomil Hradil - další tituly autora:
Výroba vína u malovinařů -- 2., aktualizované a rozšířené vydání Výroba vína u malovinařů
Pěstování révy vinné -- Moderní vinohradnictví Pěstování révy vinné
Včely a jejich svět Včely a jejich svět
Kultura srdce - Kroky k nové civilizaci Kultura srdce
Za slovy ... Ticho Za slovy ... Ticho
Vše, co byste měli vědět o víně.... -- ...a nemáte se koho zeptat Vše, co byste měli vědět o víně....
 (e-book)
Vše, co byste měli vědět o víně.... -- ...a nemáte se koho zeptat Vše, co byste měli vědět o víně....
Bio odrůdy révy vinné Bio odrůdy révy vinné
Klíč k pohádkám - Jak porozumět pohádkám a jejich obrazům Klíč k pohádkám
Pěstujeme stolní odrůdy révy vinné -- 2., aktualizované a rozšířené vydání Pěstujeme stolní odrůdy révy vinné
 (e-book)
Biodynamické vinohradnictví a vinařství Biodynamické vinohradnictví a vinařství
Jmenuji se, nakolik je mi známo, Kaspar Hauser Jmenuji se, nakolik je mi známo, Kaspar Hauser
17. listopad ’89 co se stalo na Národní 17. listopad ’89 co se stalo na Národní
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz - online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2019 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist