načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Biodynamické vinohradnictví a vinařství – Pavel Pavloušek; František Muška; Lukáš Rudolfský; Radomil Hradil

f
Biodynamické vinohradnictví a vinařství
-15%
sleva

Kniha: Biodynamické vinohradnictví a vinařství
Autor: Pavel Pavloušek; František Muška; Lukáš Rudolfský; Radomil Hradil

Biodynamické vinohradnictví je nejen péče o révový keř v souladu s přírodními a kosmickými rytmy, ale hlavně péče o půdu pomocí bylinných preparátů, výluhů a zákvasů. Ve vinném sklepě, kde vzniká autentické víno prosté veškerých přídatných ... (celý popis)
Titul doručujeme za 4 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  199 Kč 169
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
5,6
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 74Kč
rozbalOsobní odběr zdarma
Titul je dostupný ve formě:
tištěná forma TIŠTĚNÁ
KNIHA

hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Grada
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2018
Počet stran: 144
Rozměr: 144×207
Úprava: ilustrace (převážně barevné)
Vydání: První vydání
Skupina třídění: Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
Vazba: brožovaná vazba
Novinka týdne: 2018-41
Datum vydání: 25.9.2018
ISBN: 978-80-271-0418-5
EAN: 9788027104185
Popis

Biodynamické vinohradnictví je nejen péče o révový keř v souladu s přírodními a kosmickými rytmy, ale hlavně péče o půdu pomocí bylinných preparátů, výluhů a zákvasů. Ve vinném sklepě, kde vzniká autentické víno prosté veškerých přídatných látek, se pak uzavírá proces, kterému podléhají i veškeré práce na vinici.

Další popis

Biodynamické pěstování révy vinné zahrnuje nejen péči o révový keř v souladu s přírodními a kosmickými rytmy, ale je založeno zejména na péči o půdu, která keř vyživuje. Je-li půda zdravá, plná užitečných mikroorganismů a organické hmoty, není nutné používat chemická hnojiva. Cílem biodynamického pěstitele je eliminovat cizorodé vstupy, které ekosystém vinice zatěžují, a posilovat zdravotní stav révových keřů pouze nezbytnými, v místě vyrobenými bylinnými preparáty, výluhy a zákvasy, jež udržují půdu živou a vitální. A vinař svou prací ve vinném sklepě uzavírá proces, kterému podléhají i veškeré práce na vinici. Vyrábí víno autentické, prosté veškerých přídatných látek, odrážející staré technologické postupy a um našich předků.


Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Pavel Pavloušek; František Muška; Lukáš Rudolfský; Radomil Hradil - další tituly autora:
Duše měst Duše měst
Výroba vína u malovinařů -- 2., aktualizované a rozšířené vydání Výroba vína u malovinařů
Pěstování révy vinné -- Moderní vinohradnictví Pěstování révy vinné
Nové lidstvo v nás Nové lidstvo v nás
Kultura srdce Kultura srdce
Vše, co byste měli vědět o víně.... -- ...a nemáte se koho zeptat Vše, co byste měli vědět o víně....
Pěstujeme stolní odrůdy révy vinné -- 2., aktualizované a rozšířené vydání Pěstujeme stolní odrůdy révy vinné
 (e-book)
Pěstujeme stolní odrůdy révy vinné -- 2., aktualizované a rozšířené vydání Pěstujeme stolní odrůdy révy vinné
Parzival - Cesta ke Grálu Parzival
 (e-book)
Biodynamické vinohradnictví a vinařství Biodynamické vinohradnictví a vinařství
17. listopad ’89 co se stalo na Národní 17. listopad ’89 co se stalo na Národní
 
Ke knize "Biodynamické vinohradnictví a vinařství" doporučujeme také:
Biodynamické zahradničení - Podle přírodních cyklů a lunárního kalendáře Biodynamické zahradničení
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.