načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

E-kniha: Anthroposofická výživa -- Potraviny a jejich kvalita – Petra Kühneová

Anthroposofická výživa -- Potraviny a jejich kvalita
-40%
sleva

Elektronická kniha: Anthroposofická výživa
Autor: Petra Kühneová
Podnázev: Potraviny a jejich kvalita

Autorka si při tom všímá kvality potravin, jejich kulturně-historického významu i pěstování a zpracování. V knize lze také vyhledávat informace k jednotlivým tématům, například které tuky jsou vhodné, co je to maniok, jak je tomu s ... (celý popis)
99
Produkt teď bohužel není dostupný.


»hlídat dostupnost
Alternativy:

hodnoceni - 58.4%hodnoceni - 58.4%hodnoceni - 58.4%hodnoceni - 58.4%hodnoceni - 58.4% 60%   celkové hodnocení
2 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: Maitrea
Dostupné formáty
ke stažení:
EPUB, MOBI, PDF
Upozornění: většina e-knih je zabezpečena proti tisku a kopírování
Médium: e-book
Rok vydání: 2015
Počet stran: 217
Rozměr: 21 cm
Úprava: ilustrace
Vydání: První vydání v českém jazyce
Spolupracovali: přeložil Radomil Hradil
Skupina třídění: Hygiena. Lidské zdraví
Jazyk: česky
ADOBE DRM: bez
ISBN: 978-80-750-0126-9
Ukázka: » zobrazit ukázku
Popis / resumé

Autorka si při tom všímá kvality potravin, jejich kulturně-historického významu i pěstování a zpracování. V knize lze také vyhledávat informace k jednotlivým tématům, například které tuky jsou vhodné, co je to maniok, jak je tomu s tříslovinami v ovoci atd. Kniha čtenáři poslouží jako pomůcka na cestě k individuální a zdravé výživě. V knize jsou živočišné a rostlinné potraviny popsány na základě anthroposofické a racionální výživy, počínaje mlékem, masem a rybou přes obilniny, luštěniny a zeleninu až k vodě a soli.

Popis nakladatele

Výživa patří k aktuálním tématům doby. Mnozí lidé stojí bezradně před nabídkou potravin. Jak se v ní orientovat? Jak posoudit potraviny a jejich kvalitu? V této knize jsou živočišné a rostlinné potraviny popsány na základě anthroposofické a racionální výživy, počínaje mlékem, masem a rybou přes obilniny, luštěniny a zeleninu až k vodě a soli. Autorka si při tom všímá kvality potravin, jejich kulturně-historického významu i pěstování a zpracování. V knize lze také vyhledávat informace k jednotlivým tématům, například které tuky jsou vhodné, co je to maniok, jak je tomu s tříslovinami v ovoci atd. Kniha čtenáři poslouží jako pomůcka na cestě k individuální a zdravé výživě.

(potraviny a jejich kvalita)
Předmětná hesla
Související tituly dle názvu:
Anthroposofická výživa Anthroposofická výživa
Kühneová Petra
Cena: 272 Kč
Potravinové zdroje, výživa a zdravie ľudí 1.-3. diel Potravinové zdroje, výživa a zdravie ľudí 1.-3. diel
Chlebo Peter, Keresteš Ján , kolektiv
Cena: 1590 Kč
Světelná výživa Světelná výživa
Werner Michael, Stöckli Thomas
Cena: 319 Kč
Náuka o výžive Náuka o výžive
Beňo Igor
Cena: 178 Kč
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.


Ukázka / obsah


       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.