načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Americká kuchyně v redukční variantě -- variantě – Jaroslav Kalivoda

Americká kuchyně v redukční variantě -- variantě
-15%
sleva

Kniha: Americká kuchyně v redukční variantě
Autor: Jaroslav Kalivoda
Podtitul: variantě

Výhody i rizika americké kuchyně z obecně redukčního hlediska. 50 receptů na teplá i studená jídla respektujících pravidla správné výživy. Recepty jsou sestaveny tak, aby jídla byla co nejméně kalorická. Součástí každého receptu jsou údaje ... (celý popis)
50
Kniha teď bohužel není dostupná.


»hlídat dostupnost

hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: Sdružení MAC
Médium / forma: Tištěná kniha
Počet stran: 31
Rozměr: 200,0x115,0x4,0 mm
Úprava: ilustrace
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Hmotnost: 0,034kg
Jazyk: česky
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Nakladatelské údaje: Praha, Sdružení MAC, 2000
ISBN: 80-86015-68-8
EAN: 9788086015682
Popis

Výhody i rizika americké kuchyně z obecně redukčního hlediska. 50 receptů na teplá i studená jídla respektujících pravidla správné výživy. Recepty jsou sestaveny tak, aby jídla byla co nejméně kalorická. Součástí každého receptu jsou údaje o obsahu tuku a energetické hodnotě. Recepty označené DIA, jsou vhodné i pro diabetiky.

(recepty, rady lékaře)

Předmětná hesla
Související tituly dle názvu:
Umění francouzské kuchyně Umění francouzské kuchyně
Childová Julia
Cena: 298 Kč
Umění francouzské kuchyně Umění francouzské kuchyně
Childová Julia, Bertholleová Louisette, Becková Simone
Cena: 472 Kč
Chvála české kuchyně Chvála české kuchyně
Schreiberová Jarmila, Schreiber Hugo, Dörflová Yvetta
Cena: 552 Kč
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.