
-15%
sleva
sleva
Kniha:
Americká kuchyně v redukční variantě
Autor:
Jaroslav Kalivoda
Podtitul: variantě
Výhody i rizika americké kuchyně z obecně redukčního hlediska. 50 receptů na teplá i studená jídla respektujících pravidla správné výživy. Recepty jsou sestaveny tak, aby jídla byla co nejméně kalorická. Součástí každého receptu jsou údaje
... (celý popis)
Kniha teď bohužel není dostupná.
»hlídat dostupnost
Specifikace
Nakladatelství: | Sdružení MAC |
Médium / forma: | Tištěná kniha |
Počet stran: | 31 |
Rozměr: | 200,0x115,0x4,0 mm |
Úprava: | ilustrace |
Skupina třídění: | Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
Hmotnost: | 0,034kg |
Jazyk: | česky |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Nakladatelské údaje: | Praha, Sdružení MAC, 2000 |
ISBN: | 80-86015-68-8 |
EAN: | 9788086015682 |
Popis
Výhody i rizika americké kuchyně z obecně redukčního hlediska. 50 receptů na teplá i studená jídla respektujících pravidla správné výživy. Recepty jsou sestaveny tak, aby jídla byla co nejméně kalorická. Součástí každého receptu jsou údaje o obsahu tuku a energetické hodnotě. Recepty označené DIA, jsou vhodné i pro diabetiky.
(recepty, rady lékaře)
Předmětná hesla
Související tituly dle názvu: