
-16%
sleva
sleva
Kniha:
Amaranth vaříme a pečeme z pokladů starých Inků
Autor:
Kohout
Kuchařské předpisy uvádějí možnost uplatnění indiánského amaranthu, který lze využít jako obilniny, zeleniny i potravního doplňku.
... (celý popis)
Titul doručujeme za 3 pracovní dny
doručujeme do Vánoc
doručujeme do Vánoc

Specifikace
Nakladatelství: | » Pavla Momčilová |
Médium / forma: | Tištěná kniha |
Rok vydání: | 2000 |
Počet stran: | 61 |
Rozměr: | 205,0x145,0x6,0 mm |
Úprava: | 4 stran barevné obrazové přílohy: ilustrace |
Vydání: | 1. vyd. |
Hmotnost: | 0,118kg |
Jazyk: | česky |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Nakladatelské údaje: | Čestlice, Pavla Momčilová - Medica Publishing, 2000 |
ISBN: | 80-85936-34-8 |
EAN: | 9788085936346 |
Popis
Zrno amaranthu je výjimečné především bílkovinou, která se svým složením podobá bílkovině živočišné a v kombinaci s některými obilninami vytváří ideální bílkovinu, která obsahuje všechny esenciání aminokyseliny. Dále obsahuje škrob, který se pomalu vstřebává a váže vodu ve střevě. V neposlední řadě obsahuje amaranth čtyřikrát větší množství vlákniny než běžné obilniny, což spolu s výhodným složením tuků vede při používání amaranthu ke snížení hladiny cholesterolu.
Popis / resumé
Kuchařské předpisy uvádějí možnost uplatnění indiánského amaranthu, který lze využít jako obilniny, zeleniny i potravního doplňku.
Předmětná hesla
Jídla
laskavec
laskavec
Kniha je zařazena v kategoriích
Naučná literatura > Jídla, kuchyně a kuchařství > Jídla
Naučná literatura > Třídění dle formy > Recepty > Kuchařské recepty
Katalog nakladatelství > P > Pavla Momčilová
Ke knize "Amaranth vaříme a pečeme z pokladů starých Inků" doporučujeme také: