načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Zpracování masa

Další filtry
Řazení
Nejlépe hodnocené knihy z kategorie Zpracování masa:
 (e-book)
Uzení, nakládání a konzervování masa -- od šunky po žebírka Uzení, nakládání a konzervování masa
Gahm, Bernhard
skladem
Naše cena: 150 Kč
Domácí zpracování zvěřiny -- Výbava, bourání masa, recepty

Domácí zpracování zvěřiny
  Výbava, bourání masa, recepty

Autor: Carsten Bothe

Příručka rad a tipů týkajících se správného zpracování zvěřiny - nejen pro náruživé lovce, ale i pro milovníky dobré kuchyně. Veškeré postupy bourání a porcování masa jsou podrobně popsány a doplněny názornými fotografiemi krok za krokem. ...

Dostupnost: kniha je nedostupná

Uzení, nakládání a konzervování masa -- od šunky po žebírka

Uzení, nakládání a konzervování masa
  od šunky po žebírka
  (e-kniha)

Autor: Bernhard Gahm

Podrobné informace a popisy různých metod domácího uzení a nakládání masa, doplněno osvědčenými recepty, které nejsou náročné na přípravu. ...
Druh produktu: Elektronická kniha.

Dostupnost: produkt je teď nedostupný
hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%

Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.