Hlavním cílem předkládané publikace je vysvětlit vzájemné vztahy pokrmu a vína. Co víno do gastronomie přináší, jak se vzájemně spojují po stránce biologické i kulturní. Publikace je koncipována jako učebnice pro vysoké i střední školy a má ...
Ohromte opravdové znalce svými vědomostmi o původu jednotlivých odrůd, naučte se ochutnávat i správně přivonět ke sklenici lahodného moku. Žádná ochutnávka vín ani posezení ve sklípku už pro vás nebude noční můrou. Nakladatelská anotace. ...
Příručka shrnuje informace týkající se všech fází procesu výroby vína, popisuje technologii výroby bílých a červených vín. ...
Druh produktu: Elektronická kniha.
V této příručce je do jednoho svazku shrnuto vše, co se lze o víně dozvědět. Je to jak průvodce po zemích i oblastech, v nichž se pěstuje vinná réva, tak také ideální rádce při nákupu vína. Každý, kdo se zajímá o víno, zde najde celou řadu ...