načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Výroba potravin

Další filtry
Řazení
Nejlépe hodnocené knihy z kategorie Výroba potravin:
Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích
Kadlec, Pavel; Melzoch, Karel; Voldřich, Michal
skladem
Naše cena: 511 Kč
Dilema všežravce -- Přírodopis čtyř jídel Dilema všežravce
Pollan, Michael
3 dny
Naše cena: 443 Kč
Cukr, sůl, tuk

Cukr, sůl, tuk

Autor: Michael Moss

A to vše jen s jediným záměrem - neustálé zvyšování zisků potravinových gigantů na úkor našeho zdraví. Knihu napsal americký investigativní novinář, který odhaluje, jak potravinové společnosti manipulují s lidmi za účelem zvýšení svých ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-88%
sleva
hodnoceni - 44.6%hodnoceni - 44.6%hodnoceni - 44.6%hodnoceni - 44.6%hodnoceni - 44.6%
338 Kč
40 Kč
+
-
Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích

Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích

Autor: Pavel Kadlec; Karel Melzoch; Michal Voldřich

Barevná publikace Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích je určena všem zájemcům o odborné znalosti související s inženýrskými procesy při výrobě potravin a měla by sloužit nejen jako učebnice pro studenty potravinářského a ...

Dostupnost: skladem  i
-11%
sleva
hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%
574 Kč
511 Kč
+
-
Farmagedon aneb skutečná cena levného masa

Farmagedon aneb skutečná cena levného masa

Autor: Philip Lymbery; Isabel Oakeshott;

Fascinující a zároveň děsivá průzkumná pouť za zavřené dveře nezvladatelného zemědělského průmyslu napříč světem - ze Spojeného království a Evropy, přes USA až do Číny, Argentiny, Peru a Mexika. Je to alarm vyzývající ke změně současné ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-11%
sleva
460 Kč
409 Kč
+
-
Dilema všežravce -- Přírodopis čtyř jídel

Dilema všežravce
  Přírodopis čtyř jídel

Autor: Michael Pollan

Současná nabídka potravinářského průmyslu je nepřeberná, málokdo však ví, z jakých surovin a jakým způsobem potraviny vznikají. Autor se rozhodl popsat cestu, kterou plodiny nebo maso zvířete musí urazit, než se dostanou na náš stůl. V ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-11%
sleva
hodnoceni - 72.9%hodnoceni - 72.9%hodnoceni - 72.9%hodnoceni - 72.9%hodnoceni - 72.9%
498 Kč
443 Kč
+
-
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.