načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Vepřové maso

Další filtry
Řazení
Nejlépe hodnocené knihy z kategorie Vepřové maso:
Nejlepší zabijačkové speciality Nejlepší zabijačkové speciality
Hlinovský, Alexander
4 dny
Naše cena: 199 Kč
Nejlepší zabijačkové speciality

Nejlepší zabijačkové speciality

Autor: Alexander Hlinovský

Zpracování, konzervování a výroba klasických zabijačkových specialit. Tradiční domácí receptury z Čech, Moravy i Slovenska na přípravu jitrnic, jelit, klobás, tlačenek, salámů, paštik, šunek ad., bez chemických přísad, v každé kuchyni. ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-20%
sleva
hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%
249 Kč
199 Kč
+
-
Domácí zabijačka -- Klobásy, šunka, pečeně, huspenina

Domácí zabijačka
  Klobásy, šunka, pečeně, huspenina

Autor: Carsten Bothe

– Klobásy nebo huspenina, šunka či slanina, jitrnice nebo jelítka - ty domácí chutnají prostě lépe! – Ať už porážíte dvoumetrákového pašíka, nebo třeba jen koupíte půlku prasete a chcete se dozvědět, jak maso nejlépe zpracovat, jak vyrobit ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-16%
sleva
299 Kč
251 Kč
+
-
Produkční funkce v živočišné výrobě

Produkční funkce v živočišné výrobě

Autor: Lukáš Čechura

Monografie se zabývá analýzou produkce ve čtyřech hlavních odvětvích živočišné výroby – hovězí maso, vepřové maso, kuřecí maso a mléko. Analýza je založena na ekonometrickém odhadu produkčních funkcí Cobb-Douglasova typu s využitím ...

Dostupnost: 7 pracovních dní  i
-7%
sleva
207 Kč
193 Kč
+
-
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.