Zpracování, konzervování a výroba klasických zabijačkových specialit. Tradiční domácí receptury z Čech, Moravy i Slovenska na přípravu jitrnic, jelit, klobás, tlačenek, salámů, paštik, šunek ad., bez chemických přísad, v každé kuchyni. ...
– Klobásy nebo huspenina, šunka či slanina, jitrnice nebo jelítka - ty domácí chutnají prostě lépe! – Ať už porážíte dvoumetrákového pašíka, nebo třeba jen koupíte půlku prasete a chcete se dozvědět, jak maso nejlépe zpracovat, jak vyrobit ...
Monografie se zabývá analýzou produkce ve čtyřech hlavních odvětvích živočišné výroby – hovězí maso, vepřové maso, kuřecí maso a mléko. Analýza je založena na ekonometrickém odhadu produkčních funkcí Cobb-Douglasova typu s využitím ...
Dostupnost:
7 pracovních dníi
-7% sleva
207 Kč
193 Kč
i Webové stránky používají pro správné fungování soubory cookies. Více informací.