Monografia Jozefa Šimútha sa zameriava na jeden z najdôležitejších včelích produktov - materskú kašičku, ktorá je už dlhší čas objektom výskumu a štúdia z aspektu apidológie, molekulárnej biológie, medicíny, farmácie, kozmetiky, ale i ...
Obsah je zameraný na včelie produkty med, peľ, materská včelia kašička, včelí jed, propolis, včelí vosk, medovinu a liečenie úľovým vzduchom. V knihe je popis tvorby a spracovania jednotlivých produktov, ich vplyv na zdravie človeka. Popis ...
V této malé knížce Vám předkládáme ty nejduležitejší informace z historie používání včelích produktu, základní údaje o jejich chemickém složení a použití v prevenci a léčbe nemocí, jakož i o jejich významu v zdravé a racionální výžive.
Med se odedávna považuje za vynikající prostředek ke zlepšení celkového zdravotního stavu, prodloužení života, obnovení sil a léčbě různých onemocnění.Tento soubor přírodních ruských receptů je přehledně rozdělený podle toho, jakých potíží ...
Tématem této publikace je včelí tmel, dluž neboli propolis, který včely používají na spárování úlů, historie jeho používání, nesčetné možnosti jeho užití v léčbě nemocí, příprava propolisu a léčba dalšími včelími produkty. (léčení
Dostupnost:
kniha je nedostupná
0 Kč
i Webové stránky používají pro správné fungování soubory cookies. Více informací.