načítání...
menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Uzeniny

Řadit dle:    názvu    ceny    autora    nakladatelství    skladu    nejžádanějších titulů    hodnocení
Nejlépe hodnocené knihy z kategorie Uzeniny:
Vše o uzení -- Rady, tipy, recepty Vše o uzení
Dyk, Vladimír
3 dny
Naše cena: 169 Kč
Domácí řeznická kuchařka -- Tradiční recepty z vepřového, hovězího a skopového Domácí řeznická kuchařka
Dušátko, Josef
4 dny
Naše cena: 254 Kč
 (e-book)
Domácí řeznická kuchařka Domácí řeznická kuchařka
Dušátko, Josef
skladem
Naše cena: 169 Kč
 (e-book)
Vše o uzení -- Rady, tipy, recepty Vše o uzení
Dyk, Vladimír
skladem
Naše cena: 169 Kč
Všetko o údení -- Rady, tipy, recepty Všetko o údení
Dyk, Vladimír
3 dny
Naše cena: 169 Kč
 (e-book)
Všetko o údení -- Rady, tipy, recepty Všetko o údení
Dyk, Vladimír
skladem
Naše cena: 169 Kč
Vše o uzení -- Rady, tipy, recepty

Vše o uzení
  Rady, tipy, recepty

Autor: Vladimír Dyk

Recepty uzenářských výrobků, které lze připravit v domácích podmínkách. Výběr a příprava dřeva na uzení. Výběr masa při nákupu, jeho zpracování, skladování vyuzených ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-15%
sleva
hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4%
169 Kč
+
-
Nejlepší zabijačkové speciality

Nejlepší zabijačkové speciality

Autor: Alexander Hlinovský

Zpracování, konzervování a výroba klasických zabijačkových specialit. Tradiční domácí receptury z Čech, Moravy i Slovenska na přípravu jitrnic, jelit, klobás, tlačenek, salámů, ...

Dostupnost: 2 pracovní dny  i
-20%
sleva
hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%
199 Kč
+
-
Všetko o údení -- Rady, tipy, recepty

Všetko o údení
  Rady, tipy, recepty
  (e-kniha)

Autor: Vladimír Dyk

Užitočné rady a skvelé recepty, ktoré čerpajú z dlhoročných skúseností autora i starých majstrov údenárov. Nepostrádateľná príručka pre všetkých milovníkov údenia, nech už ...
Druh produktu: Elektronická kniha.

Dostupnost: skladem  i
hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%
169 Kč
+
-
Všetko o údení -- Rady, tipy, recepty

Všetko o údení
  Rady, tipy, recepty

Autor: Vladimír Dyk

Užitočné rady a skvelé recepty, ktoré čerpajú z dlhoročných skúseností autora i starých majstrov údenárov. Nepostrádateľná príručka pre všetkých milovníkov údenia, nech už ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-15%
sleva
hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%
169 Kč
+
-
Uzeninové delikatesy

Uzeninové delikatesy

Autor: Miranda Ballardová

- Chorizo, prosciutto, anglická slanina, parmská šunka, pancetta, mortadella… Výběr těch nejlahodnějších uzenin z různých koutů Evropy potěší každého labužníka. A pokud víte, ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-15%
sleva
417 Kč
+
-
Domácí zabijačka

Domácí zabijačka

Autor: Josef Půhoný

Množství receptů na tradiční a oblíbené zabijačkové speciality a uzenářské výrobky, autoři vás seznámí i s možnostmi bezpečného konzervování přebytků. Nakladatelská anotace. ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-13%
sleva
hodnoceni - 57.5%hodnoceni - 57.5%hodnoceni - 57.5%hodnoceni - 57.5%hodnoceni - 57.5%
191 Kč
+
-
Domácí řeznická kuchařka

Domácí řeznická kuchařka   (e-kniha)

Autor: Josef Dušátko

Pokrmy lze vyrobit i v bytě z nakoupeného masa. Doplněno kapitolou, jak si postavit domácí udírnu, návodem k uzení drobných uzenářských výrobků, receptářem se starými zabijačkovými ...
Druh produktu: Elektronická kniha.

Dostupnost: skladem  i
hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4%
169 Kč
+
-
Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů

Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů

Autor: Alena Doležalová

Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-58%
sleva
hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%
125 Kč
+
-
Domácí řeznická kuchařka -- Tradiční recepty z vepřového, hovězího a skopového

Domácí řeznická kuchařka
  Tradiční recepty z vepřového, hovězího a skopového

Autor: Josef Dušátko

Pokrmy lze vyrobit i v bytě z nakoupeného masa. Doplněno kapitolou, jak si postavit domácí udírnu, návodem k uzení drobných uzenářských výrobků, receptářem se starými zabijačkovými ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-15%
sleva
hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4%
254 Kč
+
-
Vše o uzení -- Rady, tipy, recepty

Vše o uzení
  Rady, tipy, recepty
  (e-kniha)

Autor: Vladimír Dyk

Recepty uzenářských výrobků, které lze připravit v domácích podmínkách. Výběr a příprava dřeva na uzení. Výběr masa při nákupu, jeho zpracování, skladování vyuzených ...
Druh produktu: Elektronická kniha.

Dostupnost: skladem  i
hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%
169 Kč
+
-
počet titulů na stránku:
Stránkování: 1 2
<<První <Předchozí | Strana 1. z 2 | Další> Poslední>>
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz - online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2019 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist