načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Uzení

Další filtry
Řazení
Nejlépe hodnocené knihy z kategorie Uzení:
 (e-book)
Vše o uzení -- Rady, tipy, recepty Vše o uzení
Dyk, Vladimír
skladem
Naše cena: 169 Kč
Uzení, nakládání a konzervování masa -- od šunky po žebírka Uzení, nakládání a konzervování masa
Gahm, Bernhard
4 dny
Naše cena: 169 Kč
 (e-book)
Uzení, nakládání a konzervování masa -- od šunky po žebírka Uzení, nakládání a konzervování masa
Gahm, Bernhard
skladem
Naše cena: 169 Kč
Udíme ryby s Milošem Štěpničkou -- Techniky uzení, rady a tipy, zajímavé recepty Udíme ryby s Milošem Štěpničkou
Štěpnička, Miloš
skladem
Naše cena: 210 Kč
Udírny a uzení -- maso - masné výrobky - ryby Udírny a uzení -- maso
Binder, Egon
4 dny
Naše cena: 118 Kč
Udírny -- konstrukce, stavba, uzení Udírny
Vlk, Václav
4 dny
Naše cena: 186 Kč
Uzení, nakládání a konzervování masa -- od šunky po žebírka

Uzení, nakládání a konzervování masa
  od šunky po žebírka

Autor: Bernhard Gahm

Podrobné informace a popisy různých metod domácího uzení a nakládání masa, doplněno osvědčenými recepty, které nejsou náročné na přípravu. ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-15%
sleva
hodnoceni - 77.3%hodnoceni - 77.3%hodnoceni - 77.3%hodnoceni - 77.3%hodnoceni - 77.3%
199 Kč
169 Kč
+
-
Udíme ryby s Milošem Štěpničkou -- Techniky uzení, rady a tipy, zajímavé recepty

Udíme ryby s Milošem Štěpničkou
  Techniky uzení, rady a tipy, zajímavé recepty

Autor: Miloš Štěpnička

Užitečné rady a tipy k domácímu uzení ryb od A až do Z. V knize autor radí jak si podomácku a vlastními prostředky vyudit ryby. Mluví se zde např. o moderních udírnách o vhodném dřevě na uzení a také vhodných rybách na uzení. Jsou zde rady ...

Dostupnost: skladem  i
-16%
sleva
hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%
250 Kč
210 Kč
+
-
Všetko o údení -- Rady, tipy, recepty

Všetko o údení
  Rady, tipy, recepty
  (e-kniha)

Autor: Vladimír Dyk

Nespornou výhodou tejto knihy je, že populárnu tému, údenie a udiarne, podáva komplexne. Nájdete tu zasvätené a prehľadné informácie o tom, ako si doma správne naložiť a vyúdiť mäso, v akej udiarni a pri akej teplote údiť, aké drevo na ...
Druh produktu: Elektronická kniha.

Dostupnost: skladem  i

169 Kč
+
-
Všetko o údení -- rady, tipy, recepty

Všetko o údení
  rady, tipy, recepty

Autor: Vladimír Dyk

Nespornou výhodou tejto knihy je, že populárnu tému, údenie a udiarne, podáva komplexne. Nájdete tu zasvätené a prehľadné informácie o tom, ako si doma správne naložiť a vyúdiť mäso, v akej udiarni a pri akej teplote údiť, aké drevo na ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-15%
sleva
276 Kč
235 Kč
+
-
Uzení -- Jak naložit a připravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky

Uzení
  Jak naložit a připravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky

Autor: Jeremy Schmid

Každou kapitolu doplňují recepty, ve kterých zazáří potraviny, které jsme si sami vyudili. Udit můžete nejen maso, ale také sýry, ořechy, vejce a samozřejmě i zeleninu a ovoce a sůl. Nakladatelská anotace. Kráceno.

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-15%
sleva
349 Kč
297 Kč
+
-
Uzení pro labužníky

Uzení pro labužníky

Autor: Quirini Cosima Bellersen

Uzení potravin má dlouhou tradici. Touto metodou se provádí aromatizace a prodloužení trvanlivosti nejen u klasických surovin, jako jsou maso a ryby, ale chuť se tak dá zjemnit rovněž u soli, vajec, chleba, ovoce, zeleniny, sýra, ořechů,

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-15%
sleva
249 Kč
212 Kč
+
-
Vše o uzení -- Rady, tipy, recepty

Vše o uzení
  Rady, tipy, recepty
  (e-kniha)

Autor: Vladimír Dyk

Recepty uzenářských výrobků, které lze připravit v domácích podmínkách. Výběr a příprava dřeva na uzení. Výběr masa při nákupu, jeho zpracování, skladování vyuzených výrobků. Doplněno předpisy na knedlíky, zelí a saláty. ...
Druh produktu: Elektronická kniha.

Dostupnost: skladem  i
hodnoceni - 84.6%hodnoceni - 84.6%hodnoceni - 84.6%hodnoceni - 84.6%hodnoceni - 84.6%

169 Kč
+
-
Uzení, nakládání a konzervování masa -- od šunky po žebírka

Uzení, nakládání a konzervování masa
  od šunky po žebírka
  (e-kniha)

Autor: Bernhard Gahm

Podrobné informace a popisy různých metod domácího uzení a nakládání masa, doplněno osvědčenými recepty, které nejsou náročné na přípravu. ...
Druh produktu: Elektronická kniha.

Dostupnost: skladem  i
hodnoceni - 77.3%hodnoceni - 77.3%hodnoceni - 77.3%hodnoceni - 77.3%hodnoceni - 77.3%

169 Kč
+
-
Udírny -- konstrukce, stavba, uzení

Udírny
  konstrukce, stavba, uzení
  (e-kniha)

Autor: Václav Vlk

Představované typy udíren jsou doprovázeny nákresy. Nechybí rady a návody na stavbu svépomocí - materiály, stavební postupy, bezpečnostní pokyny i umístění udírny na pozemku. Výklad je zpestřen množstvím receptů. Příručka reaguje na ...
Druh produktu: Elektronická kniha.

Dostupnost: skladem  i
hodnoceni - 71.9%hodnoceni - 71.9%hodnoceni - 71.9%hodnoceni - 71.9%hodnoceni - 71.9%

186 Kč
+
-
Udírny -- konstrukce, stavba, uzení

Udírny
  konstrukce, stavba, uzení

Autor: Václav Vlk

Představované typy udíren jsou doprovázeny nákresy. Nechybí rady a návody na stavbu svépomocí - materiály, stavební postupy, bezpečnostní pokyny i umístění udírny na pozemku. Výklad je zpestřen množstvím receptů. Příručka reaguje na ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-15%
sleva
hodnoceni - 71.9%hodnoceni - 71.9%hodnoceni - 71.9%hodnoceni - 71.9%hodnoceni - 71.9%
219 Kč
186 Kč
+
-
Pečenie, údenie, grilovanie rýb a mäsa

Pečenie, údenie, grilovanie rýb a mäsa

Autor: Jürgen a Petra Lorenzovi

Návody k přípravě lahůdkových pokrmů z ryb a masa na zahradě nebo v přírodě, uzením studeným i teplým kouřem, opékáním, grilováním, nakládáním a marinováním.

Dostupnost: 6 pracovních dní  i
-20%
sleva
268 Kč
214 Kč
+
-
Pečení, uzení, grilování ryb a masa

Pečení, uzení, grilování ryb a masa

Autor: Jürgen a Petra Lorenzovi

V této knize naleznete nepřeberné množství nápadů a doporučení, jak si na zahradě nebo ve volné přírodě připravit tradiční či zcela originální lahůdky z ryb i z dalších druhů masa. Dozvíte se také všechno o správném nakládání, marinování a ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-46%
sleva
219 Kč
119 Kč
+
-
Udírny a uzení -- maso - masné výrobky - ryby

Udírny a uzení -- maso
  masné výrobky - ryby

Autor: Egon Binder

Místy beletristickou formou předkládané zkušenosti s přípravou masa před, během a po uzení, druhy a vybavení udíren, způsoby uzení (studeným, teplým a horkým kouřem) až po skladování vyuzených potravin. Příručka seznamuje nejen s recepty na ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-15%
sleva
hodnoceni - 72.9%hodnoceni - 72.9%hodnoceni - 72.9%hodnoceni - 72.9%hodnoceni - 72.9%
139 Kč
118 Kč
+
-
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.