načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Uzení

Další filtry
Řazení
Nejlépe hodnocené knihy z kategorie Uzení:
Vše o uzení -- Rady, tipy, recepty Vše o uzení
Dyk, Vladimír
6 dní
Naše cena: 0 Kč
 (e-book)
Vše o uzení -- Rady, tipy, recepty Vše o uzení
Dyk, Vladimír
skladem
Naše cena: 150 Kč
Všetko o údení -- rady, tipy, recepty Všetko o údení
Dyk, Vladimír
3 dny
Naše cena: 0 Kč
 (e-book)
Všetko o údení -- Rady, tipy, recepty Všetko o údení
Dyk, Vladimír
skladem
Naše cena: 150 Kč
Uzení pro labužníky Uzení pro labužníky
Bellersen, Quirini Cosima
6 dní
Naše cena: 0 Kč
Udírny a uzení -- maso - masné výrobky - ryby Udírny a uzení -- maso
Binder, Egon
6 dní
Naše cena: 0 Kč
Všetko o údení -- Rady, tipy, recepty

Všetko o údení
  Rady, tipy, recepty
  (e-kniha)

Autor: Vladimír Dyk

Nespornou výhodou tejto knihy je, že populárnu tému, údenie a udiarne, podáva komplexne. Nájdete tu zasvätené a prehľadné informácie o tom, ako si doma správne naložiť a vyúdiť mäso, v akej udiarni a pri akej teplote údiť, aké drevo na ...
Druh produktu: Elektronická kniha.

Dostupnost: produkt je teď nedostupný
hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%

Všetko o údení -- rady, tipy, recepty

Všetko o údení
  rady, tipy, recepty

Autor: Vladimír Dyk

Nespornou výhodou tejto knihy je, že populárnu tému, údenie a udiarne, podáva komplexne. Nájdete tu zasvätené a prehľadné informácie o tom, ako si doma správne naložiť a vyúdiť mäso, v akej udiarni a pri akej teplote údiť, aké drevo na ...

Dostupnost: kniha je nedostupná
hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%

Uzení -- Jak naložit a připravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky

Uzení
  Jak naložit a připravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky

Autor: Jeremy Schmid

Každou kapitolu doplňují recepty, ve kterých zazáří potraviny, které jsme si sami vyudili. Udit můžete nejen maso, ale také sýry, ořechy, vejce a samozřejmě i zeleninu a ovoce a sůl. Nakladatelská anotace. Kráceno.

Dostupnost: kniha je nedostupná
hodnoceni - 57.2%hodnoceni - 57.2%hodnoceni - 57.2%hodnoceni - 57.2%hodnoceni - 57.2%

Uzení pro labužníky

Uzení pro labužníky

Autor: Quirini Cosima Bellersen

Uzení potravin má dlouhou tradici. Touto metodou se provádí aromatizace a prodloužení trvanlivosti nejen u klasických surovin, jako jsou maso a ryby, ale chuť se tak dá zjemnit rovněž u soli, vajec, chleba, ovoce, zeleniny, sýra, ořechů,

Dostupnost: kniha je nedostupná
hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%

Vše o uzení -- Rady, tipy, recepty

Vše o uzení
  Rady, tipy, recepty
  (e-kniha)

Autor: Vladimír Dyk

Recepty uzenářských výrobků, které lze připravit v domácích podmínkách. Výběr a příprava dřeva na uzení. Výběr masa při nákupu, jeho zpracování, skladování vyuzených výrobků. Doplněno předpisy na knedlíky, zelí a saláty. ...
Druh produktu: Elektronická kniha.

Dostupnost: produkt je teď nedostupný
hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4%

Uzení, nakládání a konzervování masa -- od šunky po žebírka

Uzení, nakládání a konzervování masa
  od šunky po žebírka
  (e-kniha)

Autor: Bernhard Gahm

Podrobné informace a popisy různých metod domácího uzení a nakládání masa, doplněno osvědčenými recepty, které nejsou náročné na přípravu. ...
Druh produktu: Elektronická kniha.

Dostupnost: produkt je teď nedostupný
hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%

Udírny -- konstrukce, stavba, uzení

Udírny
  konstrukce, stavba, uzení
  (e-kniha)

Autor: Václav Vlk

Představované typy udíren jsou doprovázeny nákresy. Nechybí rady a návody na stavbu svépomocí - materiály, stavební postupy, bezpečnostní pokyny i umístění udírny na pozemku. Výklad je zpestřen množstvím receptů. Příručka reaguje na ...
Druh produktu: Elektronická kniha.

Dostupnost: produkt je teď nedostupný
hodnoceni - 66.6%hodnoceni - 66.6%hodnoceni - 66.6%hodnoceni - 66.6%hodnoceni - 66.6%

Vše o uzení -- Rady, tipy, recepty

Vše o uzení
  Rady, tipy, recepty

Autor: Vladimír Dyk

Recepty uzenářských výrobků, které lze připravit v domácích podmínkách. Výběr a příprava dřeva na uzení. Výběr masa při nákupu, jeho zpracování, skladování vyuzených výrobků. Doplněno předpisy na knedlíky, zelí a saláty. ...

Dostupnost: kniha je nedostupná
hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4%

Udírny -- konstrukce, stavba, uzení

Udírny
  konstrukce, stavba, uzení

Autor: Václav Vlk

Představované typy udíren jsou doprovázeny nákresy. Nechybí rady a návody na stavbu svépomocí - materiály, stavební postupy, bezpečnostní pokyny i umístění udírny na pozemku. Výklad je zpestřen množstvím receptů. Příručka reaguje na ...

Dostupnost: kniha je nedostupná
hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%

Pečenie, údenie, grilovanie rýb a mäsa

Pečenie, údenie, grilovanie rýb a mäsa

Autor: Jürgen a Petra Lorenzovi

Návody k přípravě lahůdkových pokrmů z ryb a masa na zahradě nebo v přírodě, uzením studeným i teplým kouřem, opékáním, grilováním, nakládáním a marinováním.

Dostupnost: kniha je nedostupná

Udírny a uzení -- maso - masné výrobky - ryby

Udírny a uzení -- maso
  masné výrobky - ryby

Autor: Egon Binder

Místy beletristickou formou předkládané zkušenosti s přípravou masa před, během a po uzení, druhy a vybavení udíren, způsoby uzení (studeným, teplým a horkým kouřem) až po skladování vyuzených potravin. Příručka seznamuje nejen s recepty na ...

Dostupnost: kniha je nedostupná
hodnoceni - 72.9%hodnoceni - 72.9%hodnoceni - 72.9%hodnoceni - 72.9%hodnoceni - 72.9%

Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.