Příručka, určená milovníkům venkovních posezení, přináší postupy a tipy na stavbu udíren a grilů. Obsahuje i zajímavé recepty na omáčky, maso či zeleninu. ...
Druh produktu: Elektronická kniha.
Chcete si postavit udírnu nebo zahradní krb? Pak je vám určena přehledná a návodná kniha známého autora. Najdete v ní jak postavit a provozovat různé typy udíren a mnoho dalších rad a tipů.
Nespornou výhodou tejto knihy je, že populárnu tému, údenie a udiarne, podáva komplexne. Nájdete tu zasvätené a prehľadné informácie o tom, ako si doma správne naložiť a vyúdiť mäso, v akej udiarni a pri akej teplote údiť, aké drevo na ...
Druh produktu: Elektronická kniha.
Nespornou výhodou tejto knihy je, že populárnu tému, údenie a udiarne, podáva komplexne. Nájdete tu zasvätené a prehľadné informácie o tom, ako si doma správne naložiť a vyúdiť mäso, v akej udiarni a pri akej teplote údiť, aké drevo na ...
Recepty uzenářských výrobků, které lze připravit v domácích podmínkách. Výběr a příprava dřeva na uzení. Výběr masa při nákupu, jeho zpracování, skladování vyuzených výrobků. Doplněno předpisy na knedlíky, zelí a saláty. ...
Druh produktu: Elektronická kniha.
Představované typy udíren jsou doprovázeny nákresy. Nechybí rady a návody na stavbu svépomocí - materiály, stavební postupy, bezpečnostní pokyny i umístění udírny na pozemku. Výklad je zpestřen množstvím receptů. Příručka reaguje na ...
Druh produktu: Elektronická kniha.
Užitečné rady a tipy k domácímu uzení ryb od A až do Z. V knize autor radí jak si podomácku a vlastními prostředky vyudit ryby. Mluví se zde např. o moderních udírnách o vhodném dřevě na uzení a také vhodných rybách na uzení. Jsou zde rady ...
Recepty uzenářských výrobků, které lze připravit v domácích podmínkách. Výběr a příprava dřeva na uzení. Výběr masa při nákupu, jeho zpracování, skladování vyuzených výrobků. Doplněno předpisy na knedlíky, zelí a saláty. ...
Představované typy udíren jsou doprovázeny nákresy. Nechybí rady a návody na stavbu svépomocí - materiály, stavební postupy, bezpečnostní pokyny i umístění udírny na pozemku. Výklad je zpestřen množstvím receptů. Příručka reaguje na ...
Místy beletristickou formou předkládané zkušenosti s přípravou masa před, během a po uzení, druhy a vybavení udíren, způsoby uzení (studeným, teplým a horkým kouřem) až po skladování vyuzených potravin. Příručka seznamuje nejen s recepty na ...
Dostupnost:
5 pracovních dníi
-15% sleva
139 Kč
118 Kč
i Webové stránky používají pro správné fungování soubory cookies. Více informací.