– Pamatujete na mléčné bary, šunku v aspiku, ruské vejce, kubánské pomeranče nebo termosky, co se tak snadno rozbily zevnitř? Na některé podoby socialistického stravování vzpomínáme rádi, u jiných se nám strachy sevře žaludek – pojďte si je ...
Dostupnost:
4 pracovní dny
i
Další krátké příběhy o československých četnících, tentokrát z let 1919-1942. Vedle nejrůznějších kriminálních případů obsahuje kniha také dobové recepty, podle kterých se vařilo v kasárnách. Úvodní kapitola je věnována zajímavostem, jež se ...
Dostupnost:
3 pracovní dny
i
Autor: Kate Knighton
– Brambůrky, hamburgery, hranolky, sladkosti a limonády… Nezdravé jídlo je všude kolem nás. Jak se mu vyhnout a jak je nahradit, vám poradí tato knížka. – Nezdravé jídlo je všude kolem nás. V obchodech, supermarketech a v restauracích s ...
Dostupnost:
3 pracovní dny
i
Autor: William A. McGarey
Nejslavnější americký lidový léčitel o zdraví a léčení
Dostupnost:
3 pracovní dny
i
Populárně naučná publikace o cukru a jeho vlivu na lidský život. Autor předkládá své teorie o škodlivosti cukru a souvislostech s civilizačními chorobami podložené dlouholetým výzkumem.
Dostupnost:
skladem
i
– Pavel Maurer je výraznou osobností české gastronomické scény. Ovšem ne v roli kuchaře. O jídle přemýšlí, píše, čte, ochutnává ho a hodnotí. Krátké glosy, původně odvysílané na vlnách Českého rozhlasu - Radiožurnál, jsou rozděleny do ...
Dostupnost:
skladem
i
– – Vítáme všechny příznivce WHOLE30! Právě v rukou držíte vše, co vám scházelo pro úspěšné dokončení stravovacího restartu: svůj osobní deník, návod, povzbuzení, inspiraci, tipy a triky – prostě každodenního kouče a společníka, který vás ...
Dostupnost:
skladem
i
– Pamatujete na mléčné bary, šunku v aspiku, ruské vejce, kubánské pomeranče nebo termosky, co se tak snadno rozbily zevnitř? Na některé podoby socialistického stravování vzpomínáme rádi, u jiných se nám strachy sevře žaludek – pojďte si je ...
Druh produktu: Elektronická kniha.
Dostupnost:
skladem
i
Autor: Pavel Houdek
Zásadní kniha pro každého, kdo se o veganství a veganské stravě chce a potřebuje dozvědět více. Praktický, čtivý a velmi důkladný průvodce veganským stravováním, čerpající jak z kvalitních vědeckých studií, tak z bohaté praxe dlouholetého ...
Dostupnost:
3 pracovní dny
i
Autor: Jana Ina Zarrellaová
Chcete získat tělo svých snů, ale máte pocit, že na to nemáte čas? Neztrácejte hlavu a pusťte se do proměny s touto knihou. Autorka vám v ní ukáže, jak se s minimálními nároky na čas můžete velmi rychle dostat do formy. Vyberte si dle svých ...
Dostupnost:
3 pracovní dny
i
– Pavel Maurer, přezdívaný také Český Michelin, je výraznou osobností české gastronomické scény. Ovšem ne v roli kuchaře. O jídle přemýšlí, píše, čte, ochutnává ho a hodnotí. Krátké glosy, původně odvysílané na vlnách Českého rozhlasu, jsou ...
Druh produktu: Elektronická kniha.
Dostupnost:
skladem
i
Vysokoškolská učebnica ponúka komplexný pohľad na uplatňovanie hygienických zásad v stravovacích prevádzkach. Rozvíja flexibilitu jednotlivcov s ohľadom na stále rastúce požiadavky gastronomickej praxe. Rozvoj profesionálnej osobnosti je ...
Dostupnost:
6 pracovních dní
i
– >> Vítáme všechny příznivce WHOLE 30! Právě v rukou držíte vše, co vám scházelo pro úspěšné dokončení stravovacího restartu: svůj osobní deník, návod, povzbuzení, inspiraci, tipy a triky – prostě každodenního kouče a společníka, ...
Dostupnost:
skladem
i
Autor: Suzanne Carreiro
Víte, co jsou "nahaté" ravioly, jak se dělá "svaté víno" a jak chutná scottadito neboli "spálený prst"? Proč je lepší kupovat králíka i s hlavou a co to znamená, když mají těstoviny "duši"? Kde je hlavní město cibule a jaký moučník upekly ...
Dostupnost:
4 pracovní dny
i
Autor: Tara Cottrell Wright; Daniel John Zigmond
Starověké umění zhubnout, aniž byste ztratili svou mysl
Dostupnost:
3 pracovní dny
i
Povídání o potravinách, nápojích, koření a drogách a jejich příbězích v lidských
Dostupnost:
3 pracovní dny
i