Populárně naučná publikace o cukru a jeho vlivu na lidský život. Autor předkládá své teorie o škodlivosti cukru a souvislostech s civilizačními chorobami podložené dlouholetým výzkumem.
Dostupnost:
skladem
i
– Pavel Maurer je výraznou osobností české gastronomické scény. Ovšem ne v roli kuchaře. O jídle přemýšlí, píše, čte, ochutnává ho a hodnotí. Krátké glosy, původně odvysílané na vlnách Českého rozhlasu - Radiožurnál, jsou rozděleny do ...
Dostupnost:
skladem
i
Vítáme všechny příznivce WHOLE30! Právě v rukou držíte vše, co vám scházelo pro úspěšné dokončení stravovacího restartu: svůj osobní deník, návod, povzbuzení, inspiraci, tipy a triky – prostě každodenního kouče a společníka, který vás bude ...
Dostupnost:
skladem
i
V knize čtenář najde dostatek informací, aby pochopil minulost a přítomnost vztahu člověka k jídlu, třeba proč se bráníme neznámým jídlům, proč si oblíbíme některá jídla, čtenář se seznámí s rituály spojenými s jídlem. Autorka naznačuje ...
Druh produktu: Elektronická kniha.
Dostupnost:
skladem
i
V knize čtenář najde dostatek informací, aby pochopil minulost a přítomnost vztahu člověka k jídlu, třeba proč se bráníme neznámým jídlům, proč si oblíbíme některá jídla, čtenář se seznámí s rituály spojenými s jídlem. Autorka naznačuje ...
Dostupnost:
4 pracovní dny
i
To jsou oni - bráškové Šikula a Nezbeda. Šikula si vždy před jídlem myje ruce a dbá na to, aby jedl čisté a čerstvé jídlo. Ale Nezbeda ne! Nechce si mýt ruce, nechce slušně sedět u stolu a už vůbec nechce jíst zdravé jídlo! Vždyť nevadí, ...
Dostupnost:
2 pracovní dny
i
Zábavný a zajímavý průvodce stravováním v 60. až 80. letech 20. století u nás. Tehdejší nabídka potravin v obchodech, jídel v restauracích, fotografie výrobků. ...
Druh produktu: Elektronická kniha.
Dostupnost:
skladem
i
Zábavný a zajímavý průvodce stravováním v 60. až 80. letech 20. století u nás. Tehdejší nabídka potravin v obchodech, jídel v restauracích, fotografie výrobků. ...
Dostupnost:
4 pracovní dny
i
Autor: Jana Ina Zarrellaová
Chcete získat tělo svých snů, ale máte pocit, že na to nemáte čas? Neztrácejte hlavu a pusťte se do proměny s touto knihou. Autorka vám v ní ukáže, jak se s minimálními nároky na čas můžete velmi rychle dostat do formy. Vyberte si dle svých ...
Dostupnost:
3 pracovní dny
i
– Pavel Maurer, přezdívaný také Český Michelin, je výraznou osobností české gastronomické scény. Ovšem ne v roli kuchaře. O jídle přemýšlí, píše, čte, ochutnává ho a hodnotí. Krátké glosy, původně odvysílané na vlnách Českého rozhlasu, jsou ...
Druh produktu: Elektronická kniha.
Dostupnost:
skladem
i
Vysokoškolská učebnica ponúka komplexný pohľad na uplatňovanie hygienických zásad v stravovacích prevádzkach. Rozvíja flexibilitu jednotlivcov s ohľadom na stále rastúce požiadavky gastronomickej praxe. Rozvoj profesionálnej osobnosti je ...
Dostupnost:
5 pracovních dní
i
– >> Vítáme všechny příznivce WHOLE 30! Právě v rukou držíte vše, co vám scházelo pro úspěšné dokončení stravovacího restartu: svůj osobní deník, návod, povzbuzení, inspiraci, tipy a triky – prostě každodenního kouče a společníka, ...
Dostupnost:
skladem
i
Autor: Kate Knighton
Nezdravé jídlo je všude kolem nás. V obchodech, supermarketech a v restauracích s rychlým občerstvením. Je poměrně levné a spousta z nás ho ráda jí. Ale co přesně se pod pojmem nezdravé jídlo skrývá? Jsou všechny hamburgery špatné? Co jsou ...
Dostupnost:
3 pracovní dny
i
Autor: Suzanne Carreiro
Víte, co jsou "nahaté" ravioly, jak se dělá "svaté víno" a jak chutná scottadito neboli "spálený prst"? Proč je lepší kupovat králíka i s hlavou a co to znamená, když mají těstoviny "duši"? Kde je hlavní město cibule a jaký moučník upekly ...
Dostupnost:
5 pracovních dní
i
Před dva a půl tisíci lety, když Buddha vytvořil zásady pro nové společenstvo mnichů, zavedl jediné železné pravidlo o jídle: Mniši by se měli vyvarovat konzumaci potravin v nevhodnou dobu. Odvěké pravidlo buddhistických mnichů Mnichové ...
Dostupnost:
5 pracovních dní
i
Soubor fejetonů, v nichž autor z různých úhlů a dějinných pohledů líčí prolínání osudů lidstva s takovými zdánlivě nezajímavými věcmi, jako jsou některé potraviny, nápoje, koření či drogy. Ale popisuje to svým svébytným způsobem, jeho ...
Dostupnost:
3 pracovní dny
i