načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Stravovací zvyky

Další filtry
Řazení
Nejlépe hodnocené knihy z kategorie Stravovací zvyky:
Svatá hostina a svatý půst Svatá hostina a svatý půst
Bynum, Carolinum Walker
5 dní
Naše cena: 0 Kč
Přírodopis kanibalismu Přírodopis kanibalismu
Schutt, Bill
2 dny
Naše cena: 0 Kč
Pes, který jedl lanýže Pes, který jedl lanýže
Carreiro, Suzanne
5 dní
Naše cena: 0 Kč
Jak jsme vařili a jedli Jak jsme vařili a jedli
Cingrošová, Klára; Dvořáková, Klára
2 dny
Naše cena: 0 Kč
Glosy Pavla Maurera Glosy Pavla Maurera
Maurer, Pavel
4 dny
Naše cena: 299 Kč
 (e-book)
Glosy Pavla Maurera Glosy Pavla Maurera
Maurer, Pavel
skladem
Naše cena: 186 Kč
Glosy Pavla Maurera

Glosy Pavla Maurera

Autor: Pavel Maurer

Pavel Maurer je výraznou osobností české gastronomické scény. Krátké glosy, původně odvysílané na vlnách Českého rozhlasu - Radiožurnál, vám poodhalí náhled barda českého kulinářského světa na nejrůznější témata. Nakladatelská anotace. ...

Dostupnost: kniha je nedostupná
hodnoceni - 63.8%hodnoceni - 63.8%hodnoceni - 63.8%hodnoceni - 63.8%hodnoceni - 63.8%

Doudlebsko v kuchyni a u stolu -- Lidová strava z jihu Čech

Doudlebsko v kuchyni a u stolu
  Lidová strava z jihu Čech

Autor: Jan Šimánek

Autor líčí nejen podobu selského jídelníčku před sto a více lety, ale i jak vypadaly staré kuchyně a topeniště, jaké plodiny se v minulosti pěstovaly, jak lidé přežívali období hladu a válek, jak se vařilo na farách a panských sídlech, o ...

Dostupnost: kniha je nedostupná

Jak nakrmit diktátora -- Saddám Husajn, Idi Amin, Enver Hodža, Fidel Castro a Pol Pot očima jejich osobních kuchařů

Jak nakrmit diktátora
  Saddám Husajn, Idi Amin, Enver Hodža, Fidel Castro a Pol Pot očima jejich osobních kuchařů
  (e-kniha)

Autor: Witold Szabłowski

Osobní kuchaři pěti krutých diktátorů a autoritářských vůdců minulého století vzpomínají, jak vypadal jejich každodenní jídelníček. ...

Dostupnost: produkt je teď nedostupný

Jídlo pro radost -- Proč jíme to, co jíme, a nejíme to, co nejíme

Jídlo pro radost
  Proč jíme to, co jíme, a nejíme to, co nejíme
  (e-kniha)

Autor: Eva Ferrarová

V knize čtenář najde dostatek informací, aby pochopil minulost a přítomnost vztahu člověka k jídlu, třeba proč se bráníme neznámým jídlům, proč si oblíbíme některá jídla, čtenář se seznámí s rituály spojenými s jídlem. Autorka naznačuje ...
Druh produktu: Elektronická kniha.

Dostupnost: produkt je teď nedostupný

Jak nakrmit diktátora

Jak nakrmit diktátora

Autor: Witold Szabłowski

Osobní kuchaři pěti krutých diktátorů a autoritářských vůdců minulého století vzpomínají, jak vypadal jejich každodenní jídelníček. ...

Dostupnost: kniha je nedostupná

Jídlo pro radost -- Proč jíme to, co jíme, a nejíme to, co nejíme

Jídlo pro radost
  Proč jíme to, co jíme, a nejíme to, co nejíme

Autor: Eva Ferrarová

V knize čtenář najde dostatek informací, aby pochopil minulost a přítomnost vztahu člověka k jídlu, třeba proč se bráníme neznámým jídlům, proč si oblíbíme některá jídla, čtenář se seznámí s rituály spojenými s jídlem. Autorka naznačuje ...

Dostupnost: kniha je nedostupná

Ako nakŕmiť diktátora

Ako nakŕmiť diktátora

Autor: Witold Szabłowski

Nahliadnite pod pokrievku hrnca, v ktorom sa varia svetové dejiny! V jedinečnej reportáži, ktorá je zároveň tak trochu aj kuchárskou knihou. Že je takéto spojenie nemožné? Nie pre Witolda Szabłowského! Hovorí sa, že láska ide cez žalúdok. A ...

Dostupnost: kniha je nedostupná

Ako nakŕmiť diktátora

Ako nakŕmiť diktátora   (e-kniha)

Autor: Witold Szabłowski

Nahliadnite pod pokrievku hrnca, v ktorom sa varia svetové dejiny! V jedinečnej reportáži, ktorá je zároveň tak trochu aj kuchárskou knihou. Že je takéto spojenie nemožné? Nie pre Witolda Szabłowského! Hovorí sa, že láska ide cez žalúdok. A ...
Druh produktu: Elektronická kniha.

Dostupnost: produkt je teď nedostupný

Glosy Pavla Maurera

Glosy Pavla Maurera   (e-kniha)

Autor: Pavel Maurer

Pavel Maurer je výraznou osobností české gastronomické scény. Krátké glosy, původně odvysílané na vlnách Českého rozhlasu - Radiožurnál, vám poodhalí náhled barda českého kulinářského světa na nejrůznější témata. Nakladatelská anotace. ...
Druh produktu: Elektronická kniha.

Dostupnost: produkt je teď nedostupný
hodnoceni - 63.8%hodnoceni - 63.8%hodnoceni - 63.8%hodnoceni - 63.8%hodnoceni - 63.8%

Utajovaná história slovenskej kuchyne -- Bol Krištof Kolumbus klamár?

Utajovaná história slovenskej kuchyne
  Bol Krištof Kolumbus klamár?

Autor: Róbert Ihring

Mnohí dnes už vedia a iní zase tušia, že stará história Slovanov, našich predkov i Slovenska bola úplne iná ako sa píše v učebniciach. Ani to nie je žiadnym tajomstvom, že aj história Uhorska a starých Maďarov bola iná, ako to tvrdia ...

Dostupnost: kniha je nedostupná

Přírodopis kanibalismu

Přírodopis kanibalismu

Autor: Bill Schutt

O lidojedech, placentách, prášku z mumie a jiných věcech

Dostupnost: kniha je nedostupná
hodnoceni - 74.6%hodnoceni - 74.6%hodnoceni - 74.6%hodnoceni - 74.6%hodnoceni - 74.6%

Mezi Čínou a Západem -- Umění stolovat s čínskými partnery

Mezi Čínou a Západem
  Umění stolovat s čínskými partnery

Autor: Vít Vojta

Umíte stolovat s čínskými partnery? Jak sladit čínské a evropské zvyklosti? Odpovědi dává nová knížka Víta Vojty, sinologa, poradce a tlumočníka s bohatou zkušeností z nejvyšších pater politiky a byznysu. Systematizuje autorovy zkušenosti ...

Dostupnost: kniha je nedostupná

Pes, který jedl lanýže

Pes, který jedl lanýže

Autor: Suzanne Carreiro

Víte, co jsou "nahaté" ravioly, jak se dělá "svaté víno" a jak chutná scottadito neboli "spálený prst"? Proč je lepší kupovat králíka i s hlavou a co to znamená, když mají těstoviny "duši"? Kde je ...

Dostupnost: kniha je nedostupná
hodnoceni - 72.9%hodnoceni - 72.9%hodnoceni - 72.9%hodnoceni - 72.9%hodnoceni - 72.9%

Jak jsme vařili a jedli

Jak jsme vařili a jedli

Autor: Klára Cingrošová; Klára Dvořáková

Knížka pro vzpomínání a procvičování paměti

Dostupnost: kniha je nedostupná
hodnoceni - 71.1%hodnoceni - 71.1%hodnoceni - 71.1%hodnoceni - 71.1%hodnoceni - 71.1%

Svatá hostina a svatý půst

Svatá hostina a svatý půst

Autor: Carolinum Walker Bynum

Kniha Svatá hostina a svatý půst, napsaná v roce 1988, zevrubným způsobem pojednává o specifických podobách ženské zbožnosti především v období 13. a 14. století. Pronikavě přitom ukazuje, jak byla ženská zbožnost a ženská askeze provázána ...

Dostupnost: kniha je nedostupná
hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%

Socializmus na tanieri

Socializmus na tanieri

Autor: Rastislava Stoličná-Mikolajová

Človek potrebuje jesť každodenne a v každej dobe. Konzumované potraviny a spôsoby stravovania ľudí sú preto dobrým indikátorom procesov a zmien v sociálnych spoločenstvách. Kniha etnologičky Rastislavy Stoličnej-Mikolajovej prezentuje ...

Dostupnost: kniha je nedostupná
hodnoceni - 58.4%hodnoceni - 58.4%hodnoceni - 58.4%hodnoceni - 58.4%hodnoceni - 58.4%

Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.