načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Stolničení

Další filtry
Řazení
Nejlépe hodnocené knihy z kategorie Stolničení:
Minimum bontonu Minimum bontonu
Poberová, Slávka; Schaftová, Jesika
3 dny
Naše cena: 83 Kč
 (e-book)
Minimum bontonu Minimum bontonu
Poberová, Slávka; Schaftová, Jesika
skladem
Naše cena: 89 Kč
Restaurace a host Restaurace a host
Metz, Reinhold
3 dny
Naše cena: 799 Kč
Stolování pro každého -- Učíme se stolovat s úsměvem Stolování pro každého
Lušovský, Jan Honza; Lušovský, Jan
3 dny
Naše cena: 167 Kč
Nové stolničení v kostce Nové stolničení v kostce
Hrbková, Zdeňka
3 dny
Naše cena: 257 Kč
Nové stolničení v kostce

Nové stolničení v kostce

Autor: Zdeňka Hrbková

– Stolničení v kostce je určeno pro potřeby pracovníků ve veřejném stravování. Autoři předkládají odbornou publikaci, která populární formou vysvětluje komplexní rozsah základních znalostí z oboru. Text Stolničení v kostce obsahuje základy ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-11%
sleva
hodnoceni - 66.6%hodnoceni - 66.6%hodnoceni - 66.6%hodnoceni - 66.6%hodnoceni - 66.6%
289 Kč
257 Kč
+
-
Dekorace stolů - Technika * Estetika * Praxe

Dekorace stolů
  Technika * Estetika * Praxe

Autor: Karl-Michael Haake

Dekorování stolu již není pouze synonymem kytice ve váze. Kniha obsahuje potřebné informace, možnosti tvorby a techniky pro vytvoření dokonalé dekorace. Praktickými příklady přizdobíte slavností tabule, prezenční stoly, recepce, pult i ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-16%
sleva
575 Kč
483 Kč
+
-
Minimum bontonu

Minimum bontonu   (e-kniha)

Autor: Slávka Poberová; Jesika Schaftová

V knížce najdeme základní pravidla společenského chování pro malé i velké čtenáře. Komu kdy dát přednost, koho pozdravit první, jak se představovat, jak správně koho oslovovat, kdy komu nabídnout tykání, jak psát správně dopis, jaké ...
Druh produktu: Elektronická kniha.

Dostupnost: skladem  i
hodnoceni - 78.2%hodnoceni - 78.2%hodnoceni - 78.2%hodnoceni - 78.2%hodnoceni - 78.2%

89 Kč
+
-
Barový provoz v kostce

Barový provoz v kostce

Autor: Jiří Černý

– Publikace je učebnicí pro pracovníky barů. Je malou encyklopedií, která obsahuje klasické i moderní trendy v barovém provozu a je ojedinělou publikací tohoto typu u nás.

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-11%
sleva
179 Kč
159 Kč
+
-
Minimum bontonu

Minimum bontonu

Autor: Slávka Poberová; Jesika Schaftová

V knížce najdeme základní pravidla společenského chování pro malé i velké čtenáře. Komu kdy dát přednost, koho pozdravit první, jak se představovat, jak správně koho oslovovat, kdy komu nabídnout tykání, jak psát správně dopis, jaké ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-16%
sleva
hodnoceni - 78.2%hodnoceni - 78.2%hodnoceni - 78.2%hodnoceni - 78.2%hodnoceni - 78.2%
99 Kč
83 Kč
+
-
Restaurace a host

Restaurace a host

Autor: Reinhold Metz

Kniha je určena především studujícím hotelových škol a příslušných oborů na SOU a dále mladším pracovníkům restauračních a hotelových provozoven. Kniha shrnuje základní teoretické i praktické odborné znalosti z oblasti servisu, organizace a

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%

799 Kč
+
-
Stolování pro každého -- Učíme se stolovat s úsměvem

Stolování pro každého
  Učíme se stolovat s úsměvem

Autor: Jan Honza Lušovský; Jan Lušovský

Ilustrovaný průvodce pro hostitele uvádí praktické informace ohledně etikety při stolování. ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-16%
sleva
hodnoceni - 66.8%hodnoceni - 66.8%hodnoceni - 66.8%hodnoceni - 66.8%hodnoceni - 66.8%
199 Kč
167 Kč
+
-
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.