načítání...
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Stolničení

Řadit dle:    názvu    ceny    autora    nakladatelství    skladu    nejžádanějších titulů    hodnocení
Nejlépe hodnocené knihy z kategorie Stolničení:
Minimum bontonu - 4. vydání Minimum bontonu
Poberová, Slávka; Schaftová, Jesica
2 dny
Naše cena: 88 Kč
 (e-book)
Minimum bontonu Minimum bontonu
Poberová, Slávka; Schaftová, Jesika
skladem
Naše cena: 83 Kč
Restaurace a host Restaurace a host
Metz, Reinhold
2 dny
Naše cena: 799 Kč
Stolničení -- Jak podávat pokrmy a nápoje ... Stolničení
Salač, Gustav
2 dny
Naše cena: 351 Kč
Stolování pro každého -- Učíme se stolovat s úsměvem Stolování pro každého
Lušovský, Jan Honza; Lušovský, Jan
2 dny
Naše cena: 167 Kč
Dekorace stolů

Dekorace stolů

Autor: Karl-Michael Haake

Dekorování stolu již není pouze synonymem kytice ve váze. Kniha obsahuje potřebné informace, možnosti tvorby a techniky pro vytvoření dokonalé dekorace. Praktickými příklady přizdobíte ...

Dostupnost: 2 pracovní dny  i
-11%
sleva
511 Kč
+
-
Barový provoz v kostce

Barový provoz v kostce

Autor: Jiří Černý

Publikace je učebnicí pro pracovníky barů. Je malou encyklopedií, která obsahuje klasické i moderní trendy v barovém provozu a je jedinou publikací tohoto typu u nás.

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-7%
sleva
154 Kč
+
-
Kuchyně a stolničení na šlechtických sídlech -- Kitchens and table settings of the nobility / Küchen und Tafelkultur in Adelssitzen

Kuchyně a stolničení na šlechtických sídlech -- Kitchens and table settings of the nobility / Küchen und Tafelkultur in Adelssitzen

Autor: Pavla Kalousová

Ojedinělým způsobem zpracovaná publikace vás zavede do zákulisí autentických kuchyní a jídelen české a moravské aristokracie na jednadvaceti šlechtických sídlech od doby renesance do ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-13%
sleva
1 044 Kč
+
-
Minimum bontonu

Minimum bontonu   (e-kniha)

Autor: Slávka Poberová; Jesika Schaftová

V knížce najdeme základní pravidla společenského chování pro malé i velké čtenáře. Komu kdy dát přednost, koho pozdravit první, jak se představovat, jak správně koho oslovovat, kdy ...
Druh produktu: Elektronická kniha.

Dostupnost: skladem  i
-7%
sleva
hodnoceni - 78.2%hodnoceni - 78.2%hodnoceni - 78.2%hodnoceni - 78.2%hodnoceni - 78.2%
83 Kč
+
-
Minimum bontonu - 4. vydání

Minimum bontonu - 4. vydání

Autor: Slávka Poberová; Jesica Schaftová

V knížce najdeme základní pravidla společenského chování pro malé i velké čtenáře. Komu kdy dát přednost, koho pozdravit první, jak se představovat, jak správně koho oslovovat, kdy ...

Dostupnost: 2 pracovní dny  i
-56%
sleva
hodnoceni - 78.2%hodnoceni - 78.2%hodnoceni - 78.2%hodnoceni - 78.2%hodnoceni - 78.2%
88 Kč
+
-
Moje kuchařka -- zápisník na recepty

Moje kuchařka -- zápisník na recepty   (Papírenský sortiment)

Vytvořte si svoji vlastní kuchařku s recepty, které jste si oblíbili a rádi je připravujete pro své hosty i rodinu. Naučte se slavnostně prostřít stůl a připomeňte si také etiketu ...
Druh produktu: Papírenský sortiment.

Dostupnost: 2 pracovní dny  i
-15%
sleva
211 Kč
+
-
Obsluha v ceně

Obsluha v ceně

Autor: Phoebe Damroschová

Čtyřhvězdičková tajemství zvídavé servírky

Dostupnost: 2 pracovní dny  i
-20%
sleva
hodnoceni - 50%hodnoceni - 50%hodnoceni - 50%hodnoceni - 50%hodnoceni - 50%
239 Kč
+
-
Restaurace a host

Restaurace a host

Autor: Reinhold Metz

Kniha je určena především studujícím hotelových škol a příslušných oborů na SOU a dále mladším pracovníkům restauračních a hotelových provozoven. (základní odborné vědomosti

Dostupnost: 2 pracovní dny  i
hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%
799 Kč
+
-
Slavnostní příležitosti Nejkrásnější dekorace na váš stůl -- 2611

Slavnostní příležitosti Nejkrásnější dekorace na váš stůl -- 2611

Čekáte hosty a nevíte, jak máte ozdobit stůl? V naší knížce najdete skvělé nápady pro všechny slavnostní příležitosti. Ukážeme vám, jak můžete slavnostní rámec takové domácí ...

Dostupnost: 2 pracovní dny  i
-11%
sleva
203 Kč
+
-
Stolničení -- Jak podávat pokrmy a nápoje ...

Stolničení -- Jak podávat pokrmy a nápoje ...

Autor: Gustav Salač

Publikace je určena pro hotelové školy a pro SOU obor kuchař-číšník, dále i pro ty, kteří v pohostinství už pracují a chtějí si rozšířit své odborné znalosti. ...

Dostupnost: 2 pracovní dny  i
-11%
sleva
hodnoceni - 68.9%hodnoceni - 68.9%hodnoceni - 68.9%hodnoceni - 68.9%hodnoceni - 68.9%
351 Kč
+
-
počet titulů na stránku:
Stránkování: 1 2
<<První <Předchozí | Strana 1. z 2 | Další> Poslední>>
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz - online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2018 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist