načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Společné stravování

Další filtry
Řazení
Hygiena výživy a stravovania

Hygiena výživy a stravovania

Autor: Lucia Zeleňáková; Jozef Čapla; Peter Zajác

Vysokoškolská učebnica ponúka komplexný pohľad na uplatňovanie hygienických zásad v stravovacích prevádzkach. Rozvíja flexibilitu jednotlivcov s ohľadom na stále rastúce požiadavky gastronomickej praxe. Rozvoj profesionálnej osobnosti je ...

Dostupnost: 7 pracovních dní  i
-1%
sleva
338 Kč
335 Kč
+
-
Stravovací služby (brož.)

Stravovací služby (brož.)

Autor: Lena Mlejnková

Učebnice pro vyšší odborné a vysoké školy zaměřené na cestovní ruch charakterizuje hlavní znaky oboru stravovacích služeb a analyzuje ve vybraných okruzích specifika související s procesy řízení provozních jednotek. ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i

142 Kč
+
-
Moderní kuchyně ve společném stravování

Moderní kuchyně ve společném stravování

Autor: Jiří Černý

Moderní kuchyně je složitý a dobře fungující organismus, ke kterému je třeba moderní technologické vybavení, splnění hygienických a zákonných požadavků. Současně zahrnuje využití nových surovin, nové vědecké poznatky v oblasti výživy a ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-11%
sleva
229 Kč
204 Kč
+
-
Angličtina pro provoz hotelů a společného stravování

Angličtina pro provoz hotelů a společného stravování

Autor: Josef Pytelka

Učebnice angličtiny obsahuje terminologii, která se pojí k provozu hotelů a společného stravování. ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-11%
sleva
134 Kč
119 Kč
+
-
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.